Napakat | Koulukiusaaminen oli jo 60-luvulla julmaa Kouvolan Kankaan koulussa

Kyllä kaupungissa pitää olla selkeä keskusta, jossa palvelut lähellä ja suurin osa ihmisistä asuu. Myös uimahalli. Kyllä parkkitilaa löytyy, vaikka vanhan uimahallin ulkoaltaat ja ympäristö saneeraamalla.

Aikoinaan, kun Veturia rakennettiin ja kalliota räjäytettiin niin Tervaskaan lähettyvillä oleviin talojen sokkeleihin tuli halkeamia. Jäljet ovat näkyvillä vuosien jälkeenkin. Jokos taas...

Rokotevastainen on negatiivinen ilmaisu. Pitää olla positiivinen ja käyttää ilmaisua kulkutautimyönteinen.

Ei se koronapassi mikään erotteleva ole. On kaikenlaisia asioita, mihin tarvitsee jonkun passin tai läpykän. Auton ajoon ajokortti, lääkäriin Kela-kortti, samoin apteekkiin, jos halua edullisempaa määrättyä roppia. Ulkomaille tarvitset passin tai vastaavan. Pitää vaan toimia, niin saa kaikki passit ja läpykät. Ehdotan viinakorttia, joskus ollutkin. Ei pahitteeksi olisi.

Jyrki Hyttinen edusti uimahalliasiassa selkeää ajattelua: ensin hahmotetaan kokonaisuus, sitten vasta mietitään lopullinen ratkaisu.

Keltakankaalla näkee miten hyvä idea on viedä palvelut keskelle ei mitään. Uimahalli sinne, missä eniten asukkaita! Haanoja meni jo, vieläkö Urkki?

Voihan sen monitoimiuimahalliurheilukeskuksen rakentaa muuallekin kun Kouvolan keskustan alueelle. Bussit ja junat kulkee myös pois päin keskustan alueelta. Ja osataan lukea tienviittoja, kun omalla koslalla ajelee. Kimppakyyti tunnetaan varmaan. Ja Google Maps auttaa aina.

Metsään viety isoja muovipeittoja ja pressuja, osittain jo sammaleen peittämiä. Mitä lie alleen kätkevät. Vaikea ymmärtää varsinkin kun tien toisella puolella on jäteasema.

Ksnk:lle tehdään täysin uusi päiväkoti ja isoja kouluja lähellä nyk. uimahallia, sinne tehdään aktiivipuisto ja siellä on parkkitilaa. Ja nämä ei paina päätöksenteossa?

Nyt uusi konsultti tutkimaan, paljonko tiekorjauksia olisi tehty jo edellisen konsultin palkalla?!

Nyt valtionvelka maksetaan vuodessa. Viennillä on portit auki taivasta myöten. Kaikki työttömät pääsee töihin tuplapalkalla. Kaikista tärkein päätös on tehty. Yökehot saa olla auki aamuun asti.

Vanha köyhä sairas tosikko eläkeläinen

Nyt kaikki rokottamattomat! Mahtaa olla tosi pollea olo, kun pyöritätte yhteiskuntaa, esim. valtaatte sairaala- ja tehohoitopaikat ainoastaan oman tyhmyyden ja itsekkyyden takia. Sata vuotta sitten riehui espanjantauti, influenssa, johon menehtyi 50 miljoonaa ihmistä. Miettikää sitä niin löytyisikö tietoa ja järkeä. Suositan katsomaan dokkarin kyseisestä taudista, jos säälittävät ressukat uskaltaa...

Ken väittää koronapassia apartheid-passiksi, ei tiedä oikeasta erottelusta mitään. Sama kuin väittäisi kadulta löytyneen kymmensenttisen poimijaa suureksi talousrikolliseksi.

Sommelo nurin ja siihen Kymijoen rantaan uusi uimahalli. Julkiset kulkee lähelle ja tilaa löytyy rakentaa parkkipaikkoja.

Ihana ja uljas Kymijoki, jonka varrella on jo mm. Kuusankoskitalo. Voisi hyvin kehittää, mutta, mutta jokea ei voi siirtää Kouvolan vanhaan keskustaan! Se siitä.

Koulukiusaaminen oli jo 60-luvulla julmaa Kouvolan Kankaan koulussa. Erilaiset vaatteet riittivät tönimiseen ja poissulkemiseen joukosta.

avioerolapsi

Rokotusbussi kiertämään kyläkeskuksiin sinne, missä ihmiset liikkuu!

Hieno idea napakoissa, Kymijokitalo! Kannatetaan!

Vihreät ilmastovouhotuksellaan ovat saaneet aikaan sen, että energian hinta on alkanut nousta roimasti. Tavallisen ihmisen rahat ei kohta riitä elämiseen.

"Onko järkee"

Voi myssyn tyhjyys sentään. Luuletko että ne kopterihenkilöt lähtee kotoa hälytykseen? Kyllä ne päivystää siellä kentällä sen oman vuoron, ihan niin kuin ambulanssikuskit päivystää tukikohdassaan. Eli ihan sama missä he asuu.

Miksi Kouvola maksaa konsultille katujen korjaustarpeen kartoittamisesta? Eikö kaupungininsinöörillä ole alaisia ajelemaan tarkastuksia?

Kouvolalaiset voisivat itse tiedottaa katujen korjaustarpeesta jos kaupungilla olisi "korjaa katuni" -sovellus tarjolla kaupunkilaisille.

Sairaan nopeaa ajanvarausta Kymsote. Jätin takaisinsoittopyynnön 14.10. klo 9.30. Takaisinsoitto 19.10. klo 14.45.

Ihmetellen saa seurata keskustelua Kouvolan uimahalleista. Luulisi olevan itsestään selvää, että on kysymys Suur-Kouvolasta eikä eliitin keskustasta. Jos "vanhojen " hallien remontointi ja luksushallin rakentaminen ovat 23 oletusmiljoonan suuruisia molemmat, ei pitäisi olla epäselvää, kumpi ratkaisu palvelee Kouvolan asukkaiden kansanterveyttä. Tässä keskittämisessä on härski maaseudun sivuuttaminen vain verojen maksajiksi.

Nyt kun rakennatte sen uimahallinne "manskille" niin rakentakaa myös korkea meluaita ympärille koska me landelaiset tulemme sinne traktoreilla kun muulla emme pääse kun tiet ovat isoja kuoppia täynnä! Kannattaisko paikkaa vielä miettiä?

Rovaniemeltä asti piti konsultit tulla toteamaan Kouvolan huono tiestö. Mitä tekevät kaupungin työntekijät ja virkamiehet?

Veronmaksaja

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka