Napakat | Me boomerit olemme syvästi huolissamme Suomen hallituksen toiminnasta

Jos jossain ei homma toimi, pitää vaihtaa työntekijät. On niitä lopputilejä annettu aina. Uudet osaajat, uudet työskentelytavat.

Säilyttäkää vanhat uimahallit lähellä ihmisiä taajamissa. Vähentää autoilua ja on asukkaille tasapuolisempaa. Korjaukset maltilla.

Nyt kyllä Sanna löit boomereita vatsaan murrosikäisen tyylillä. Pidin sinua ainutlaatuisena, mutta nyt taisi arvostelukyky ja taustavaikuttaja pettää pahasti.

Nykyinen, entinen demari

Kaikki me teemme virheitä. Samoin kun annamme anteeksi muille, pitää antaa anteeksi itselleenkin ne virheet, joita teemme!

Pyhäjoelle kaavaillun ydinvoimalan (Fennovoima/Rosatom) rakennuslupapäätös pitää jättää roikkumaan löysään köyteen määräämättömäksi ajaksi. Mielestäni ei voi olla Suomen etu lisätä enää energia- ym. riippuvuutta Venäjään, asia pitäisi olla juuri päinvastoin. Onneksi myös Puolustusvoimat ovat hereillä!

Jos työnantaja haluaa töihin vain rokotetun, ihan oikein. Rokottamattomat ovat kyllä ajaneet itsensä aika suohon. Ei rokottamattomia ainakaan asiakaspalvelijoiksi. Oli ala mikä hyvänsä.

Tuttavat tulevat ja menevät. Ystävät ovat ja pysyvät.

On helppo uskoa rokotuksien suojaan, kun omin silmin on nähnyt. Esim. tuhkarokko 80-luvun alussa, kuopus sai alle vuoden vanhana tuhkarokkorokotuksen neuvolassa. Äitinä en empinyt, vaikka minulle se oli uusi ja outo. Poika tuli vuorokaudeksi vähän kipeäksi ja kärttyisäksi. Se oli siinä. Sitten talvella isoveli sai koulusta rokon ja pienessä kämpässä 4-henkinen perhe jännäsi, tuleeko pikkuveljeen? Ei tullut.

Haanojan vanha uimahalli puretaan ja siihen uusi uimahalli.

Vesijuoksija

Miten osoite voi olla Rumpukuja 2, kun siellä ei ole asuntokäyttöön hyväksyttyä kämppää? Rakennustarkastusvirasto, mitä laki sanoo, milloin saa muuttaa asumaan?

Me boomerit olemme syvästi huolissamme Suomen hallituksen toiminnasta. Ja pääministerin kommenteista. Tässä tilanteessa ei voi vain vihellellä ja lauleskella.

Whataboutisteja nuo koronarokotteen ja -passin vastustajat: Entäpä kun ne eivät anna täyssuojaa ja niistä voi joskus olla haittaa? Sama pätee talvirenkaisiin. Ei siis kannata käyttää niitäkään!

Pääministerimme kirjoittelu Instagramissa on loukkaavaa. Onko se jopa kiusaamista tai ikärasismia? Keski-ikäiset ja vanhemmat tietävät kyllä ettei nyt voi eikä pysty relaamaan.

Onkohan Mariniin iskenyt keski-iän kriisi, vai mistä nämä viimeaikojen toilailut ja nimittelyt johtuu?

Bile-boomer

Keltakankaalle piti tulla koko Kymen sairaala maakunnan liikenteelliseen solmukohtaan, mistä nopeat yhteydet joka suuntaan. Ei viety palveluita keskelle ei-mitään, vaan liikennekeskittymään.