Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Halutaanko myö oikeesti se kopteri? Toiminnan maksaa jatkossa hyvinvointialue

Ammattinimike "ambulanssikuski" elää näköjään tiukassa junttien (ja miesten?) mielessä. Se on oikeasti "ensihoitaja", monivuotinen, hyvin vaativa koulutus ja vielä vaativampi työ. Heissä on paljon vahvoja naisia, siksikö pitää alentaa?

Miksi alakoulun opettajat käyttävät koululaisten kanssa WhatsApp-sovellusta? Käyttöehdoissa sen ikäraja on EU-alueella 16 vuotta. Opetetaanko, että sääntöjä ei tarvitse noudattaa?

Jep ihan oikein ymmärsit, kopterin miehistö päivystää tukikohdassa ja viettää sitten vapaat kotikonnuillaan. Ei tule uusia veronmaksajia. Kopteri sinne missä se saadaan nopeasti käyttöön.

Halutaanko myö oikeesti se kopteri? Toiminnan maksaa jatkossa hyvinvointialue. No uusille päättäjille mietittäväksi minkä kylän terveysasema pitää lopettaa, että kopteri saa seisoa valmiudessa.

Vanhat uimahallit remonttiin ne palvelee lähellä asukkaita. Vesiliikunta parasta ennalta hoitoa.

Mummo Voikkaalta

Voikkaan pallokentälle ei löydy kaupungin tukea, mutta Koskenrantaan kaupunki palkkaa kentänhoitajan ja maksetaan myös muita kuluja. Veikkaisin, että pallokentällä on enemmän nuoria käyttäjiä kuin tenniskentällä? Eikös käyttäjät itse huolla kentän pelien jälkeen?

Voisiko saada vastauksen siihen, miksi tarvitaan konsulttia teiden kunnon tarkistamiseen.

Maakuntamuseo on Kotkassa. Kouvolaan Kymijokimuseo Kymijoki-taloon!