Napakat: Kaupungin kannattaa kaavoittaa peltoja tonteiksi, kun ihmiset niin näyttävät vihaavan puita

Tarkoititko Katriina Vesala, että laskemasi säästöt syntyvät, kun supistetaan uimahalliverkko yhteen? Muut suljetaan.

Kauneus on katsojan silmässä, mutta kyllä järkyttävältä näyttää kaupungin suorittamat hakkuut.

Kaupungin kannattaa kaavoittaa peltoja tonteiksi, kun ihmiset niin näyttävät vihaavan puita.

Montakohan puuta jää ehjäksi ja kasvukelpoiseksi yhdistyksen hakkuun jäljiltä. Niin brutaalilta näyttää touhu, kun kaadettavalla puulla rouhitaan jätettävien oksat, latvat ja rungot. Missä valvonta?

Veturiin on Manskilta n. 3 km. Se on lähempänä sitä kuin mitään muuta taajamaa. Pikkukaupungin pojille ja tytöille se on liian kaukana. Heidän "selvitystensä" mukaan oikea paikka palvelulle on aina lähimpänä Manskia oleva vapaa tontti. Kaupallinen toimija sijoittuu Veturin alueelle, koska sillä on halu ja tarve palvella kaikkia kouvolalaisia.

Minuakin onnisti. Kun THL lähetti lämminhenkisen tiedotteen (Kymsotesta). Heräsi mielenkiinto, mikä on THL? Esikoispojalta pyysin, ja hetkessä toi monisteita. Niitä tutkiskelen ja lumoutuneena huokaisen.

MONESSA MUKANA THL

Xamkin väistyvä puheenjohtaja Koivikko kuvittelee yhä, että ammattikorkeakoulun ja varsinkin Xamkin ylempi korkeakoulututkinto vastaisi oikean yliopiston korkeakoulututkintoa. Menisi itse katsomaan, mitä tasoa opetus on. Ei pätevää, laadukasta yliopistotutkintoa pidä romuttaa sotkemalla ammattikorkeakoulun ylempiin tutkintoihin, jotka ovat kirjekurssitasoa yliopistoihin verrattuna.

Jos Kouvolaan tulee naiskirkkoherra, niin eroan kirkosta. Toisaalta hyväkin, jää kirkollisveron verran rahaa muuhun käyttöön.

Rokotuksen seurauksena elimistön solut tuottavat viruksen pintaproteiinia. Valkosolut huomaavat vieraan proteiinin ja tekevät sitä tuhoavia vasta-aineita. Ne hävittävät nopeasti elimistöön tulevan viruksen, jos siinä on samaa proteiinia.

Suomi ei tarvitse yhtään uutta hävittäjää! Hallituksessa istuu jo ne hommat hoitava viisikko. Valitettavasti tuhotyö kohdistuu omiin joukkoihin.

Ilveksestä ei ole minkäänlaista haittaa, mutta niitä halutaan vaan tappaa enemmän. Järjetöntä!

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka