Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Saisimmeko uusinnan Kuusankosken valonäytöksestä? Meni ohi huonon mainonnan takia

20 euron takia tappanut huumeidenkäyttäjä pääsee nyt lomalle. Pakkohoito heille olisi inhimillistä, tehokasta ja legitiimimpää kuin mielenterveyspotilaille.

Saisimmeko uusinnan Kuusankosken valonäytöksestä? Meni ohi huonon mainonnan takia. Uusinnat niin muotia tv:ssäkin.

Vanha sosialistinen kyläpoliitikko ja ikuinen jarrumies tarjoaa uimahalliasioissa jarrua päälle. Kuinkas muutenkaan, ja kun on ne vaalitkin ovella.

Oliko järkevää ilmoittaa valvontakameroiden paikat etukäteen?

Ei ole kysymys erilaisuuden sietämisestä, suvaitsevaisuudesta, moninaisuuden rikkaudesta, vahvuudesta....vaan turvallisuudesta.

Vuoden turhake: ihminen. Nyt se jo imuroi nurmikkoa!

Lukijalta-kirjoitukseen sen verran oikaisua että kuntien viroissa esimieheksi pääsee usein ihan rivityöntekijä ja sitten käydään vaan työnantajan järjestämä kurssi ja tsadaa siinä vasta hyvä esimies onkin. Ja kiusaaminen senkun jatkuu.

Koripallon tilanne mietityttää? Tuontimiehet maailmalta pelaavat ja missä on kovan junioritoiminnan tuotos? Lehtonenkin kertoi että joukkue on jo 6 viikkoa harjoitellut - tosi kovaa touhua? Jätän pelit väliin, niin kuin moni muukin!

Lääkäri määräsi voidetta. Ostin 15 grammaa. Käyttöaika tuubin avaamisen jälkeen 1 kuukausi! Käyttö 1 vko, sitten viikon tauko ja taas käyttö 1 vko ja tauko. Kuukauden aikana tulee vain 2 vkoa käyttöä ja sitten lääke roskiin! Lääkettä kului n. 5 %!

Ensi- ym. hoitajat kokevat uhkaa laitapuolen kulkijoista, miten yhteiskunta voi olla näin naiivi. Kun hyvikset ovat heikkoja pahuus saa vallan.

Minulle oli lähetetty syntymäpäivälahja Englannista lokakuun alussa. Sain 28.10. tullausilmoituksen paketista klo 16 jälkeen jonka viimeinen tullauspäivä oli tuo sama päivä. Paketti palautettiin lähettäjälle. Minulle oli kuulema lähetetty 07.10. tullauspaperi mutten sitä koskaan saanut? Nyt ei kukaan ota vastuuta asiasta. Toivottavasti lahja edes palautuu lähettäjälle.

Nykyajan kehitys tarkoittaa vain kerskakulutuksen edellytysten turvaamista. Siksi luontokatoa tai ilmaston lämpenemistä ei saada pysäytettyä.

Arvoisa nuorisotoimi. Teillä on nuorille säännöt, loistavaa. Nuorten kanssa aikuisella on aina vastuu ja aikuisen on annettava rajat. Vanhemmilla aina suurin vastuu omasta lapsesta. Nuorten kanssa voi keskustella rajoista, mutta aikuinen turvaa säännöillä toiminnan. Kiitos kaikesta työstä, jota teette.