Napakat: Miksi vaahdotaan paljon veroa maksaneista? Tärkeämpää olisi tietää ne, jotka ovat veroja vältelleet

Suuri kiitos Poksin röntgenosaston 9.11. aamupäivän ystävällisille ja ammattitaitoisille työntekijöille! Ratamossa teitä odottaa suuri tulevaisuus.

TT-kuva- & mammografiapotilas

Hyvä herra. Sinä juuri, joka seurasit minua kesällä, kun otin maisemakuvia. Sen jälkeen on ollut muutama tilanne, joiden perusteella minusta tuntuu siltä, että sinä seuraat minua muutenkin. Jos näin on, voisitko olla ystävällinen ja olla seuraamatta minua? Kiitos.

Nainen

Kela-kortti on "onnistuneesti" lähetetty myös ns. osoiteketjua seuraamalla väärälle henkilölle!

Missä Kymsoten toimipisteessä 4 kk sitten koronan toisen piikin saanut 70-vuotias monisairas riskipotilas ja häntä auttava läheinen voivat pikimmiten saada kausi-influenssarokotteen? Minun monisairaan elimistö ei valmista kunnon suojaa jos meinaatte, että otan influenssa- ja 3. koronapiikin samanaikaisesti.

Ovatko Kouvolan rehtorit nähneet Ylen jutun, jossa yläasteikäiset toivovat mm. läpi vuoden jatkuvaa ryhmäyttämistä, jotta kouluun tuntuisi turvalliselta tulla. Tunteista pitäisi myös puhua. Nuori jää kotiin, jos koulu pelottaa.

Mikäli Mäkikylän palvelukeskus lopetetaan, pitää lopetusta äänestäneiden nimet julkistaa.

Miksi vaahdotaan paljon veroa maksaneista. Tärkeämpää olisi tietää ne, jotka ovat veroja vältelleet. Ennen vanhaan se selvisi, kun kaikkien ihmisten tiedot julkaistiin kunnittain jonkun kansalaisjärjestön tekemänä. Se oli oikeaa avoimuutta ja niin pitäisi tehdä vieläkin.

Eikö kevyen liikenteen raitilla ole kaikilla oikeanpuoleinen liikenne? Koirilla ilmeisesti eri säännöt, kun hinaavat usein omistajiaan väärää puolta, eivätkä edes älyä väistää.

Koskaan ei kuule Kymsoten lakkauttavan Kotkan suunnalta mitään, miksi vain Kouvolan suunnalta. Haloo päättäjät, unohtakaa jo lypsylehmä Kymsote.

Tietenkin eläkeläisten toimeentulo-ongelmat vähenevät. Vanhat kansaneläkkeen varassa olleet kuolevat pois ja tilalle tulee työeläkkeelle pääseviä. Vaikka verotus ja indeksi ei eläkeläisiä suosi, on työeläkkeen määrä kuitenkin tyypillisesti kansaneläkettä korkeampi.

Laki ja asetukset rajoittavat normikansalaisia. Esim. liikenteessä. Hörhöt ajelevat ilman korttia ja huumeissa, heitä laki ei koske.

Kouvolan kaupunki: mikään Kymsoten kotihoidon NHG-projektin suunnitelma ei toteutunut, kävi päinvastoin! Konsultti kiittää, rahat kankkulan kaivoon.

Kymsoten kotihoito

Hallitus tukee hyvätuloisia sähköauton hankinnassa. Pienituloiset, joilla ei ole varaa ostaa uutta sähköautoa, joutuvat maksamaan riistohintaisesta bensasta! Taas köyhää kuritetaan hallituksen toimesta.

Nyt Kymsoten on aika ajatella myös meitä nuoria. Säästöjen vuoksi lakkautetaan Nuorten Matala ja maksuton ehkäisy. Miksi meiltä viedään kaikki tarpeellinen?

Kuusankosken uudella hautausmaalla pyhäinpäivänä musta citymaasturi ajoi reteesti käytävillä. Välittämättä muista ihmistä. Peruuttaen muiden hautojen päälle. Fiinisti pukeutuneet seitsenkymppiset naiset vähät välittivät muista. Kieltomerkki portin kupeessa. Eipä ollut eka kerta. Sama toistuu jouluna ja äitienpäivänä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka