Napakat | Ei mitä tahansa Kymsoten säästötoimia pidä hyväksyä, mutta tärkeää on turvata riittävä valtiolta tuleva budjetti

Uusin WHO:n raportti koronarokotusten turvallisuudesta löytyy netistä nimellä: "Injection safety in the context of coronavirus disease (COVID-19) vaccination". Eipä siinä ollenkaan puhuta "koronarokotusten aiheuttamista vaurioista lähdetietoineen". Rokotteiden riittävyys ja jakelu on yhä suurin ongelma.

Faktan tarkastaja

Kouvolassa isänpäivänä kaikista kaupungin asukkaista valikoitui koko aukeaman jutut kahdesta poliitikkoisästä ja sopivasti ennen aluevaaleja. Kaikki asiat ovat uudessa Kouvolassa politisoituneita ja punaväritteisiä.

Vaalikarjakko

Kirottu Kymsote. Täällä Kuusaalla aina viimeset jämät. Luuletteko että köyhät, miltei vuodepotilaan kaltaiset raatajat pirssillä ajelevat pitkin Kouvolaa. Minäkin maksoin köyhän läheisen autoveroa osani, että sain lämpimän kyydin Poksin tutkimuksiin. Ja nyt influenssarokote myöhässä. Jotain rajaa nyt meiän pieksemiseen.

Alueellista tasa-arvoa vaativat mummo

Kiitos rekkamies, kun rekkasi seisoi vilkut päällä keskellä 46-tietä aamuhämärässä 11.11. Suojasit autoa, jonka musta pohja oli mustalla tiellä tuskin näkyvissä. Olit jo soittanut apua, jota saatiin muutamassa minuutissa.

Aamuvirkku

Ei mitä tahansa Kymsoten säästötoimia pidä hyväksyä, mutta tärkeää on turvata riittävä valtiolta tuleva budjetti. Kun Kymsote sulautuu uuteen hyvinvointialueeseen, tulee eittämättä tilaisuus/tarve petrata myös Kymsoten hallintoa ja sen viranhaltijoita uuteen uskoon maakunnan yhteisten ja tasapuolisten etujen mukaisesti.

La 13.11. lukijapalstalla hyvä kirjoitus. Iso uusi uimahalli vanhan uimahallin takamaastoon. Vanhaan suojeltuun uimahalliin myöhemmin ajanmukainen saneeraus. Käyttökustannusten pienentäminen/hyödyntäminen, kummassakin maalämmön avulla.

Rokotekattavuus nousee, tartunnat nousee. Mistä lähtien 1+1 on ollut 3.

Kouvolan Sanomat mainostaa "Maailman parasta journalismia". Valitettavasti viikoittain oikaisu/täsmennys. Tekstin virheetön ulkoasu antaisi sisällöstä luotettavan kuvan.

KS

Olet rokottamaton jos annat positiivisen näytteen alta viikon toisesta piikistä. Rokotetut eivät taida oikein uskoa rokotteidensa suojaan koska niin vouhkaavat.

Kouvolan Sanomiin tulee täytettä, kun joka numerossa on kahdessa paikassa sama juttu. Tänään ajokorttiuutinen.

Kyllä se on niin päin, että ruoat kotiin saat tilata sinä, joka ynnäilet kassakuittia kassalla ja jono kasvaa takanasi. Ettäs kehtaat!

Jokaisella täytyy tietenkin olla oikeus työntekoon. Mutta täytyy myös olla velvollisuus ottaa rokote vaaralliseen tautiin. Koronapassi käyttöön vaan. Vai Itävallan toimiko sitten hyvä. Rokottamattomat suljetaan yhteiskunnasta. Herätkää.

Taas lyhytnäköistä toimintaa Kymsotelta. Käydään lasten palveluiden kimppuun, esim. matalan kynnyksen yksikkö. Eikö niihin puuttuvien veronmaksajien hyvinvointiin ja koulutukseen pitäisi satsata, jos huoltajat eivät syystä tai toisesta siihen pysty? Rahaa on riittävä muuhunkin kuin hallinnon pönötykseen ja sama koskee kaupunkia.

SmL