Napakat | Terveys- ja vanhushuolto, koulut tms. kunnan perusasiat Kouvolassa hoituisivat, kun lakataan leikkimästä RRT-alueen "kuivasatamalla", Kimolan kanavalla jne.

Rokotus voi olla ihmisen oma asia silloin, kun se koskee vain häntä itseään. Jos rokottamattomuus on uhka muille, se ei ole enää ihmisen oma asia.

Terveys- ja vanhushuolto, koulut tms. kunnan perusasiat Kouvolassa hoituisivat, kun lakataan leikkimästä RRT-alueen "kuivasatamalla", Kimolan kanavalla jne. Kuntalaisille perusasiat kuntoon!

Nytkö ne päättäjät heräsivät, miten paljon liikuntasaleja häviää koulujen myötä! Eivät ne kaikki liikkujat mahdu yhteen isoon uimahalliin saatikka monitoimihalliin! 300 000 käyntiä vuodessa on iso luku, josta tippuu väkeä, ellei liikuntasali ole lähellä!

Nuorilla valittavissa ammatti, uskonto, kulttuuri, seksuaalisuus, jopa sukupuoli. Someystäviä satoja. Mutta mielenterveys takkuaa. Joku ehkä pielessä?

Jos joku uskoo, että Kouvolan "selkeä vetovoimatekijä" ovat ydinkeskustaan imuroidut ensin sairaala ja nyt uima- ym. urheiluhallit, siitä vaan. Muualla nämä kaavoitetaan sivummalle ja ydinkeskustassa arvostetaan elävää toria, vilkasta kävelykatua kivijalkamyymälöineen ja hyvin varusteltuja tavarataloja.

MyPassa kaudella 2021 pelanneiden pitäisi ehdottomasti jatkaa ja paikata "mokansa", tippumisen kolmoseen. Vain todella pätevällä syyllä voi lähteä pois, muu on rintamakarkuruutta! MyPa on alueen ykkösseura. Katsojamäärät kertoo sen. KJP:n pitää tukea MyPaa takaisin kakkoseen.

MyPa-47

Matalan kynnyksen toiminta pitää ehdottomasti säilyttää nykyisen kaltaisena. Se on valtavan tärkeä!

Onko Kymsote unohtanut kehitysvammaiset kokonaan hammashoidosta? Tarkastusta odoteltu niin kauan, että joudumme käyttämään yksityistä. Kiitos.

Kun tulee sotealueet ja valtionrahoitus, kuntaliitoksen voi purkaa. Pärjäämme ilman radanvarsikylää loistavasti?

Mainehaitta poistuu

Voisitteko rehellisyyden nimissä uutisoida, miten hurjasti Kotkaan suunnitteilla oleva akkumineraalitehdas rehevöittäisi merialueitamme?

Ympäristönhoitaja

Hoitaako YLE julkisen viestinnän tehtäväänsä ja kantaako vastuutaan koronatilanteen heikentyessä? Missä ovat erikieliset tietoiskut? Missä on ohjelma, joka näyttäisi miten koronavirus runtelee eri elimiä? Lisää tietoa tarvitaan, jotta ihmiset ymmärtäisivät suojautua.

Jännä nähdä, millaiset kokouspalkkiot maakuntavaltuutetut itselleen äänestävät. Sen verran isoista asioista riitelevät, että joku 300 ois sopiva.

Uusi maakuntavaltuusto tulee riitelemään siitä missä järjestyksessä palveluita karsitaan. Veikkaan, että vuorovuosina etelästä ja pohjoisesta. Vaalivuosina pidetään hengähdystauko.

Sanna Marin olisi saanut olla buumerina muutaman viikon kauemmin ennen kuin siirtyi bilettäjäksi, niin Suomen koronatilanne olisi paljon turvallisempi.