Napakat | Voisiko yleisöluisteluvuorot olla välillä iltapäivällä/illalla? Nyt joukkuetreenit vie aina parhaimmat ajat

Olisi kamalaa, jos nainen, jolle kasteessa on annettu nimi Impi joutuisi taivuttamaan sen Immen, eikä Impin.

Sinä jolla on aikaa seurailla toisten päällä olevia vaatteita. Hanki elämä!

Ei se varmaankaan ole sinulta pois millaiset farkut tai flanellipöksyt joillakin on jalassa! Ihan naurattaa noi napakoihin kommentoijat.

Hei suoraselkäiset rokotevastaiset. Sairastakaa korona sitten kotona eikä muitten veronmaksajien piikkiin täysihoidossa. Kiitos.

Pollarina odotin jo hetken helpotusta, kun Suomen historian turvattomin sisäministeri siirtyy sivuun, mutta eipä näytä ensikommenttien perusteella hyvälle nytkään. Röhnää olkapäillä.

Huomio! Rauhanvirrantielle Kuusaalle, uuden ulkoilureitin viereen, vain muutama metri asutuksesta suunnitteilla 40 metriä korkea linkki. Paikalliset: pidetään huoli että niin ei tule käymään! Sipilänmäellä keskellä metsää jo valmiina! Viekööt viereen!

Pyöräilijät ja koirat pysyköön pois ulkoilureiteiltä. Hävettää kun mikään ei teille kelpaa. Kiitos Kouvola!

Jaalassa perinnemaisema ja samaan maisemaan rakennetaan pellettilämpökeskus – vai rakennetaanko? Kuka sitä lämpöä siellä yleensä tarvitsee, kun terveyskeskuskin lopetusuhan alla. Palvelutalokin taitaa olla pois pelistä...

Älkää hyvät ihmiset sekoittako tulevaa aluevaltuustoa ja maakuntavaltuustoa. Ovat ihan eri toimielimiä.

Voisikohan altistuspaikkoja julkaista tiiviimmin, niin ihmiset voisi itse päätellä, milloin on syytä käydä vaikka testissä...

Sanna on niillä valtuuksilla, jotka pääministerille korona-asiassa kuuluu, hoitanut hommaa ulkomaitten kehuja myöten mallikkaasti.

Buumeri 68v

Hyvä kirjoitus Aviciin pohdinnoista. Kouluissa myös keskusteluun/pohdintaan mielenterveyden asiat. Tämä koskettaa jokaista.

Uneton

Vinkki Kymsotelle: voisiko walk in -rokotuspisteitä kokeilla myös vilkkaimmissa kauppakeskuksissa ja marketeissa? Nämä voisivat antaa tilat ilmaiseksi käyttöön.

Lakeja säätäville poliitikoille helpoin ja houkuttelevin keino hoitaa ongelmia on lisätä lakisääteistä valvontaa, seurantaa ja raportointia. Tätä on jo nyt liikaa! Lisääntynyt byrokratia syö kaiken tehokkuuden työelämästä. Työaika kulutetaan raportointiin ja itse työ jää osin tekemättä.

Voisiko yleisöluisteluvuorot olla välillä iltapäivällä/illalla? Nyt joukkuetreenit vie aina parhaimmat ajat (joskus myös valtaa yleisövuorolla kenttää).

Mikä meitä suomalaisia vaivaa? Vajaa miljoona rokottamatta. Ennen vanhaan rokotukset suojasivat meitä mm. isorokolta, tubilta, poliolta ja lastenrokoilta. Ja nyt uskotaan enemmän huuhaaennustuksiin, salaliittoteorioihin ym.