Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Ruukkujen tasangon taistelu on esimerkki siitä, että Kouvola menee eteenpäin

Vuosi sitten se alkoi, suuri katu- ja viemäriremontti Kotkankallio-Vahteron alueella. 60-luvulla Vietnamin sodan aikaan oli suuret pommitukset Laosissa historiallisella Ruukkujen tasangolla.

Samaan aikaan rakennettiin asuinaluetta Kotkankallion eteläpuolelle tasaiselle alueelle. Silloin tämä alue sai kansan suussa nimen ”Ruukkujen tasanko”.

Kuuden vuosikymmenen myötä on alueen infra tullut todella tiensä päähän ja tätä uutta taistelua on odotettu. Kiitos kaupungille ja Kouvolan Vedelle, että se vihdoin toteutuu. Muutaman vuodenhan tämä vielä kestää, mutta sen kanssa eletään.

Nostan hattua kaikille hankkeen tekijöille, urakoitsijoille, kaivajille, kuljettajille, asentajille, ym. ammattilaisille, joita tarvitaan. Teette vaativaa ja tärkeää työtä.

Kouvolassa on tällä hetkellä monessa muussakin paikassa käynnissä samantapaisia hankkeita. Se on merkki siitä, että hyvä elämä kaupungissamme jatkuu. Esimerkkinä vaikkapa Suomenkadun kunnostus. Viisaasti kadusta tehtiin liikenneturvallinen jo valmiiksi ennen uuden koulun rakentamista.

Taistelu voitetaan yhteispelillä!

Maritta Naumanen

Alueen asukas