Napakat: Iitti teki viisaasti, kun erosi. Kouvola määrää kaiken

Korian taajamassa hiljaisuus 22–7. Koskee myös koiranhaukuntaa. Ihmisten kotirauhaa ei saa häiritä.

Kouvola tuhoaa vetovoimaansa. Kasarmialue tapahtumineen supistuu, kun upseerikerho lakkaa. Vanhan kauniin uimahallin lopetus korostaisi harmautta ulospäin.

Sarjakuvahahmo Pinocchiolla taisi nenä kasvaa aina lisää pituutta valehtelunsa jälkeen. Samoilla perusteilla Valko-Venäjän johtajan nenän pitäisi olla jo varpaisiin asti.

H.C. Andersenin satu Keisarin uusista vaatteista sopii hyvin nykypäiväänkin. Putinin väite, ettei Venäjällä olisi mitään osaa eikä arpaa Valko-Venäjän asioihin, haiskahtaa täysin samalta, kuin ne kuuluisat Mainilan laukausten valheetkin.

Annika Saarikko pelaa nyt upporikasta ja rutiköyhää, ja tuhlaa kaiken poliittisen pääomansa asiassa, johon hän eikä Suomi voi vaikuttaa. Voi voi...

Petyin teatterissa joulushow'hun, kun esitys piti sisällään Jumalan pilkkaa. Pyhä Sana vesitettiin. Eikö enää löydy naurun aihetta muista asioista?

Kouvola juhlii lasten oikeuksien viikkoa. Kouvolan vuokratalot juhlissa mukana. Poistivat lasten keinut Ahventie 3:n pihalta. Erinomaista toimintaa.

Hyvä Iitti! On nähty tämä vanhan Kouvolan ylimielisyys, olisi pitänyt muidenkin ymmärtää! Onko myöhäistä?

Oletko Esa Lehtinen vallan unohtanut kuinka moni iittiläinen kävi Kouvolassa töissä?

MJ

Iitti teki viisaasti, kun erosi. Kouvola määrää kaiken. Kouvolan pitäisi laajentaa toimintaansa koko isoa Kouvolaa ajatellen, esimerkiksi vanhukset, lapset, terveydenhoito, vammaiset ym.

Jukka Silénin kirjoituksessa osataan tehostaa vain keskittämällä. Pitäisi erottaa kevyt, ei erikoisia laitteita vaativa terveydenhuolto ja erikoisterveydenhuolto. Erikoishoito joudutaan keskittämään, mutta kevyt perusterveydenhuolto voi toimia hajautettuna lähellä asiakasta missä tahansa huonetilassa ja muutamana päivänä viikossa.

Ilkka

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka