Napakat | Kymsotelle iso kasa risuja influenssarokotuspaikoista, täysi kaaos ja 2 tunnin jonot

Ennemmin sairastan influenssan kuin jonotan Hansassa piikkiä 1,5–2 tuntia.

Voi voi sinua, Esa Lehtinen, kovin on tunnepuolelle mennyt kuntapolitikointi!

Viimeinkin bussikatos saatu paikoilleen 6-tielle Elimäelle. Hyvä rakentajat. Kiitos.

Kymsotelle iso kasa risuja influenssarokotuspaikoista, täysi kaaos ja 2 tunnin jonot. Eikö olisi kannattanut laittaa 1 tai 2 rokottajaa muillekin terveysasemille niin kuin ennen. Kymsote, sutta ja sekundaa.

Kouvola–Valkeala-välillä pääsääntöisesti ajava bussiyhtiö. Ikäihmisiä kulkee paljon. Voisitteko odottaa, että esim. keppiä käyttävä istuu ensin kunnes bussi lähtee liikkeelle, nuoret ei anna paikkaa pyytämättä. Katse peräpeiliin, kiitos.

Mitenkähän uskaltaa puhua Afrikan ihmisistä. Nyt ei saa sanoa ruskea. Mites valkoisista jos on maannut solariumissa? Anna mun kaikki kestää.

Eduskunnan kyselytuntia katsellessani ja päälle huutelemista kuunnellessani totesin, että olisi tarpeen antaa edustajille hyvän käyttäytymisen oppitunti.

En oikein ymmärrä jos valkoihoinen sanoo "tuolla kävelee tummaihoisia maahanmuuttajia" on rasistinen ilmaisu! Kun tummaihoinen maahanmuuttaja lausuu "tuolla kävelee vaaleaihoisia kantasuomalaisia", ei se heidän mukaan ole rasistinen ilmaisu! Minun mielestä ei voi olla, että toisinpäin on rasistinen ilmaisu. Mutta sama asia toisinpäin muka ei ole!

Tiukat maski- ja koronapassisuositukset käyttöön heti kaikilla alueilla. Pakkopiikit rokottamattomille. Piikin- ja kuolemanpelko ei saa olla syy rokotuksen hylkäämiseen. Omasta navasta nyt irti. Kyse on meistä kaikista. Muuten tulee ikäviä juhlia mustissa. Sitäkö rokottamattomat haluaa.

Rokottamattomia voi nyt varmaan hoitaa niillä hätäkäyttöön kehitetyillä pillereillä. Jos se korona sattuu iskemään. Tiedettäisiin vähän miten ne toimii. Onhan ne testattu ainakin jollain tavoin kun myyntilupakin tullut.

Täällä myös kaivataan yleisöluisteluvuoroja päivälle tai iltapäivälle. Lumon-areenalla vuoroja vain viikonloppuisin klo 8–9. Lumon-areenan pikkujää on tyhjillään suurimman osan ajasta. Eikö sitä voisi hyödyntää yleisöluisteluun?

Nuori Suomen kansa antaa kehitysapua ikiaikaisille asiansa sössineille kansoille ja antaa myös turvapaikan. Että semmoinen sortokulttuurin Suomi.

Suhtautuisin k-piikkiin eri tavoin, jos keskustelu myös sen haitoista olisi avointa. Englanniksi paljon tietoa aiheesta, mutta tilanne taitaa olla joka maassa sama, että hiljaa pitää olla.

Uimahallin suunnitteluun pieni vihje: Vauva- ja naperouimareille oma hygieenisempi pesutila. Nyt vauvat ryömii ja liukastelee liukkaalla kaakelilattialla, missä muut uimarit peseytyvät samaan aikaan.

Ex vauvauimareiden mummo

Jatkuvasti saa lukea koirien hyökkäyksistä. Oksettavaa. Kai ne lopetetaan aina. Jos kerran hyökkää, hyökkää toisenkin kerran jne.

KS:ssa olleen artikkelin johdosta koskien Elimäen terveyspalvelujen alasajoa tulee muistaa, että kansalaisaloitteen toimitusosoite on Kotkassa, ja on vain yksi ketju Kouvolan terveyspalvelujen lopettamisessa ja siirtämisessä Kotkaan. Seuraavana Kymsotessa katseet kääntyvät Ratamoon.

JK

On Kuusankoskella kasvettu pumpulissa. Matka Keltakankaan hammashoitolaan vie 25 min, kun aiemmin päästy 15 minuutissa. Matkakorvaukseenkin ollaan tyytymättömiä. Kuinkahan monta tuhatta matkaa vuodessa täältä etelän kaupunginosista tehdään Kuusankoskelle?

Kovia lukemia näkyy verojalanjäljiltä. Voi kuluttajaraukkoja kun joutuvat kaiken tämän maksamaan omien verojen lisäksi.

Kouvolassa on Hovioikeudenkatu. Enää vuosiin ei ole ollut hovioikeuttakaan. Olisiko mahdollista palauttaa kadun vanha kaunis nimi Paimenpolku?

Ei Lehtinen voi tosissaan uskoa Kouvolan voineen sanella valtiolle mitä palveluja Iitistä karsitaan. Valtion uudistaessa organisaatioitaan palveluja hävisi kaikista pienistä kunnista ja vähän suuremmistakin. Sai Kouvolakin osansa.

Erikoishammashoito voidaan keskittää, mutta olisiko esim. liikaa vaadittu Prismakeskuksen hammashoitolan palauttamista Kuusankosken keskustaan. Palvelisi myös Voikkaalla asuvia. Hoidon tulisi olla potilas-, ei lääkärilähtöistä.

Voikkaan hammashoitola säilytettävä! Millä koululaiset menevät hammaslääkäriin? Kaupunki kuljettaa? Monelta jäänee muutoin jatkossa menemättä...

Katselin kun vanhempi henkilö käveli Inkeroisten K-raudan rappuja alas. Vaarallisen näköistä. Askelkorkeus liian korkea. Voisi rakentaa pitkittäin sivuun raput matalin askelkorkeuksin. Rautakaupoissa kuitenkin käy kaiken ikäisiä ja kuntoisia ihmisiä. Puutavaraa siellä riittäisi kyllä!