Napakat: Minä lupaan ottaa pullon kossua aina, kun Kouvolan väkiluku laskee tuhannella

Kiitoksia Kouvolan vesi, koska olette katkaissut liikenteen Ekholmintiellä. Olemme päässeet melkein eroon valtavasta puutavara- ja hakekuljetuksista. Tosin siitä yritti äsken 14-akselinen kymmenien jono perässään. Saitte aikaan sen, jota kehnot politiikot ja yhtiö eivät osanneet. Älkää kiirehtikö, vaan Joulurauhaa.

Hieno homma, saunamaailma Käyrälammelle. Rakennetaanko koirille myöskin sauna ja vessa. Ettei sade huuhdo ulosteita lampeen ja saastuta vettä?

Minä lupaan ottaa pullon kossua aina, kun Kouvolan väkiluku laskee tuhannella.

Mies sippolasta

Kun toistuvasti kuuntelet puoli tuntia Kymsoten ajanvarauksen nauhoitettua: "Kaikki työntekijämme ovat edelleen varattuja. Ole hyvä ja odota sulkematta puhelinta tai soita myöhemmin uudelleen....", alkaa vi...tuskäyrä olla huipussaan. Reseptiä ei oltu uusittu, pitäisi ottaa yhteys terveydenhuoltoon. Kysynkin, miten?

KooKoo voisi lakata lähettämästä kallista kausijulkaisuaan joka talouteen, en sitä lue enkä tule lukemaan.

EVVK

Jälleen kerran Poikilossa muistoja herättävä näyttely. Kiitos Poikilon ja Kouvolan teatterin väki!

Ne velvoitteet koko 'kansalle' tässä yleisvaarallisessa tartuntataudissa: kaikki 3 rokotusta tai laajat rajoitukset, siinä on valintaa tarpeeksi.

Pihapuiden korvaaminen pensailla on trendikästä. Ja näin häviävät lehtiroskat, varjostus, linnut, oravat...

Tietääkö kukaan, missä luonnonkauniissa paikassa on ihmis-ja eläinrakkaille perheille koteja?

Maan korvessa kulkevi lapsosen tie...

Larikka osui naulan. Vaihtoon vaan koko Kymsoten epäpätevä johto. Ei voi enää ainakaan huonommaksi mennä.

Napakoin syksykesällä. On selvää, että korona on liitettävä vuosirokot.ohjelmaan..kuten sikainfluenssa. Nyt rokotteita pistettävä vauhdilla, kohta niitä on runsaasti saatavillakin..samaan aikaan tiede tekee kiivaasti töitä, pitäisikö rokotetta muokata! (virukset muuntuu) Sensuri taisi syödä napakan. Mutta suunnileen näinhän se on mennyt. Paitsi rokotevastaiset ja rajoitusten äkkiavaaminen tyri.

MUMMO 70v.

Pandemian kanssa taistellaan vielä pitkään. Kiitos vaan te rokotevastaiset pahvipäät. Olisi peiliin katsomisen paikka.

Hienoa Kymsote! Vammaisten palveluistahan ne säästöt kannattaa aloittaa. He tyytyvät siihen, mitä annetaan.

Siirtolaiset tuovat tullessaan oman kulttuurinsa ja tapansa. Myös ne tavat ja vihat, joita he itse pakenevat. Siksi sopeuttamisen suomalaisuuteen pitäisi olla paljon nykyistä vaativampaa. Esimerkiksi nollatoleranssi tyttöjen silpojille ja huumejengeille, mutta perehdyttäminen maan tapoihin kaikille. Kyllä vieraasta kulttuurista pitää voida leikata täällä laittomat osat pois.

Kymsoten hallitus ja kouvolalainen varapj esiin toiminnasta vastaavana ja kuntalaisille selvitys, mihin toimenpiteisiin hallitus on ryhtynyt kuntalaisten peruspalvelujen turvaamiseksi.

Voisiko srk kertoa omista kor.rajoituksistaan maallikoille, miten ovat joulunajan tilaisuudet järjestetty? Kaikki näyttää tapahtuvan kuin koronaa ei olisikaan. Kokoontumisia on paljon!

Rohkea ja hyvin perusteltu ulostulo Larikalta Kymsotesta. Hienoa, että joku uskaltaa. Samaa mieltä!

Kehitysvammahuolto Kymsoten piirissä on laskenut 70-luvun tasolle. Laitosmaisuudesta pitäisi pyrkiä pois eikä päinvastoin. Myös vammaisilla on oikeus ihmisarvoiseen elämään.

Miksi Yle disinformoi, että rokotus estää koronaa leviämästä? Rokote ei tapa virusta ja rokotetut levittävät sitä tiedostamatta. Muistakaa käsidesi ja turvavälit se tehoaa.

Liukkaushan se ulosajon syynä on ja syytetään tien kunnossa pitäjiä kuinkas muutenkaan.

Niin se usein käy, että hyväkin osaaja etenee pätemättömyytensä tasolle. Kaikki kärsii.

A.N.

Koronarokotteen haittavaikutuksista saa suomenkielistä tietoa sivulta laakevahinko.fi. Suomessa on annettu 8 270 000 koronarokotetta. Korvausta on maksettu 24.11.2021 kaikkiaan 199 tapauksessa. Syynä korvauksiin ovat olleet koronarokotteiden aiheuttamat tilapäiset haitat, hoitokulut ja ansionmenetykset.

Faktan tarkastaja

Rokottamisella pyritään leikkaamaan vaikeat tautitapaukset pois. Uuden koronaviruksen kanssa täytyy elää. Ei sulkuja loputtomiin. Virus ei katoa.

Kouvola on iso kaupunki. Täällä pitää olla oma sairaala. Loppuu riitely Kotkan ja Kymsoten kanssa.

Kymsoten toiminta on käsittämätöntä terveyskeskusten lopettamispäätöksissään. Onkohan Ratamokin jo listoilla ennenkuin se ehditään avatakaan. Vapise Kouvola

Kymsote päätti sitten perustaa koronanlevityspisteet keskittämällä influenssarokotukset, terveisiä Hansan jonosta.

Hansan rokotepisteessä vahtimestarin tulee olla paikallla vähintään tuntia ennen rokotusten alkua ohjaamassa jonoa ja vaatimaan turvaetäisyyksiä. Kun on paikalla on muutama sata jonottajaa, se ei enää ole mahdollista.

Jos jatkossa nykyisen kaltaisia rokotuksia järjestetään, jossa jonojen pituus on satoja ihmisiä, olisi jäähalli paras paikka. Siellä pysyisi turvaetäisyydet ja istumapaikkoja riittäisi!

Kaduttaa, että otettiin nuo jarrumiehet, eikun -henkilöt, ja kiviriipat perässä raahattaviksi. Olisi saanut koko kuntaliitos jäädä tekemättä.

Spectator

Jotain järkeä influenssarokotuksiin. Nyt järkyttävät jonot, sairaammat pyörtyvät jne. Pitää olla terve, että jaksaa jonottaa ainakin 2 tuntia. Voisiko Elimäelle saada rokotuspaikan vaikka viikoksi?

Kiitos Larikka tuosta rohkeasta suoraselkäisyydestä Kymsotesta, arvostan.

Yrittäjä Elimäeltä

Kommentoi