Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kymsote: Jakakaa nyt niitä rokotusruuhkia Jaalaan ja Elimäelle

Koskahan Valkealan kirkolle ja Aalmanintielle vaihdetaan yhtä hienot katuvalaisimet kuin Jaalan kirkolle ja ilmajohdot?

Masi Jaalast

Kuusaan kirjasto saa kaiken aineistonsa valmiina, asiakkaat palauttavat ja lainaavat itse. Mitä tekee henkilökunta? "Saa olla rauhassa" lainaustiskin takana, ainoastaan asiakkaiden palautusten selvittelijä liikkuu salissa. Henkilökunnan pitää näkyä ja kuulua kirjastossa. Kokemuksesta tiedän, ettei kirjasto ole hissukoiden työpaikka. Ikävä kyllä kirjaston henkilökunnan pitää olla myös järjestyksenvalvoja.

A.Tähtinen nyt me kiinteistöjen hulevesi liittymän jo maksaneet joutuisimme uudelleen maksamaan lisämaksuja jos jatkossa eriytetään hulevedet kaupungin kadunrakennuspuolelle joko kiinteistöveroprosenttia korottamalla tai muulla maksulla!

huh,huh

S-market Valkeala iltapäivän ruuhka-aikana: koulupojat livahtelevat kassojen takaa ulos taskut täynnä oluttölkkejä.

Kuinka oikeasti joku aikuinen voi olla niin itsekäs ja hölmö, että jättää rokotteet ottamatta? Apu kyllä sitten kelpaa teho-osastolla. Säälittävää porukkaa.

Keskustassa on uimahalli, komea ja suojeltu. Miksei sitä saneerata sen arvon mukaisesti? Onko sen käyttötarkoitus muutettava kustannuksista, teknisistä riskeistä ja suojelullisista haasteista piittaamatta vain siksi, että uusi on pakko saada keskustaan?Vai murjotaanko sinne toinen samalla, kun muualta suljetaan ainokaiset?

Kun Kotkan sairaalaa laajennettiin, rahaa riitti satoja tuhansia euroja kalliisiin arkkitehteihin ja kuparipellityksiin. Oli se vaan niin hieno. Nyt eurot eivät riitä edes välttämättömään perushoitoon.

Kiitos Jari Larikka (25.11. KS) kun sanoitit kouvolalaisten mielipiteet koskien Kymsoten korkeimman johtajiston vaihtamista oikeisiin asiantuntijoihin!

Nyt sekin on ilmeisesti tutkittu, että korona tarttuu klo 17 jälkeen baareissa.

Rokotettu

Kulkutautien hoito kuuluu ylemmälle taholle. Avien päätökset täys höttöä. Ei mitään virkaa. Nyt ollaa kyllä lirissä. Täytyy sanoa, että ei pelota mut hirvittää. Kyllä on Kekkosta ikävä. Nykyään pressat vaan kiiltokuvia.

Elisa myy puhelimia ja liittymiä, mutta myymälän henkilökuntaan ei saa yhteyttä puhelimitse. Raivostuttavaa!

Taistele Seiväs-yrittäjä, taistele! Minäkin taistelen lapselleni aikaa Kymsotelle ja kouluterkkarille. Taitavat olla koronahommissa.

Kyllä pitää olla monipuolisesti numerosokea, jos virallisista tilastoista saa käsityksen, että rokotus on vaarallisempi kuin tauti. Nyt järki käteen kuin olis jo!

Pitää ymmärtää, että rokottamattomien osuutta sairaalaan joutuvista seurataan, ei lievän tartunnan saaneita. Virus tietysti kokeilee tarttua kaikkiin ihmisiin tasapuolisesti, jos pöpöpilven läpi joutuu kulkemaan. Rokotetut vain eivät sairastu vakavasti, vaikka hetken virusta kantaisivat. Silti heidänkin on huolehdittava hygieniasta ja suojauksesta, etteivät vahingossa siirrä virusta rokottamattomaan poloiseen. Rokottamaton vähemmistö, kun on ylivoimainen enemmistö sairaalaan joutuvista ja tämän pandemian jatkumisen syy.

Aaretti Ssalminen, kirjoituksesi oli hyvä ja valitettavasti totta joka sana.

Mylsäläin

Mielipide, la.27.11.21 palstalla hyvä kirjoitus. Miksi Kouvolan päättäjät eivät pidä asukkaidensa puolia. Lukekaa!

Kiitos Kymsotelle rokotuksista, hyvin hoidettu ja palvelu ystävällistä. Valivaleille, aika rientää, mutta niin jonokin ja eteenpäin, onneksi. Hansaan hyvää joulun odotusta!

Kuka hullu tälläsenä aikana matkustaa. Ja vielä Afrikkaan. Stoppi matkustamiseen. Ei tulla eikä mennä. Hölmölän touhua.

Koirat paskatettava omassa pihassa, ettei loiset leviä. Ei muuta kun ympyrää kiertämään. No, monella koirat aina häkissä. Kasat helppo heitellä naapurin metsään. Hyi.

Hyvä kirjoitus A.Salminen (ks 27.11) Lisäksi: Kuka kertoo, paljonko on uimahallien/perusliikuntapaikkojen peruskorjaukseen tarkoitettu valtion avustus? Koska sitä kuitenkin on saatavissa.

Kymsote: Jakakaa nyt niitä rokotusruuhkia Jaalaan ja Elimäelle.