Napakat | Pitääkö kaikenlaiset huuhaa-kulttuurit, kuten woke, tosiaan ottaa vakavasti?

Kaupan muovikasseissa kamala haju. Mistä ihmeen jätteestä ne tehdään? Koko keittiö haisee jos on pussin joutunut ostamaan. Ja ovat heikkoja, kahvipaketin kulma jo repii hajalle.

Pitääkö kaikenlaiset huuhaa-kulttuurit, kuten woke, tosiaan ottaa vakavasti? Arvoisat poliitikot, älkää ottako. Kyllä me teitä äänestämme silti.

Ei se äänestäminen maakuntavaalissa ole ongelma! Vaan yleinen tilanne. Sairaanhoitopiireillä, kun kaikki rakennelmat vielä levällään, hoitovelkaa rästissä jne. Lisäaika rauhottaisi tilannetta sotelainsäädännön kiireellä tekemiä päätöksiä. Ja Kymsoten kaltaisilla hoitopiireillä. Lisäaika olisi tervetullutta ja lisäraha omistajakunnilta, niin ei tarvisi lopettaa hoitopaikkoja kaaoksen keskellä!

Mielipide

Lauma suomalaisia urheilijoita on turismitreenausmatkalla Etelä-Afrikassa. Ei voi olla totta. Eikö kauemmaksi enää pääse. Jos on kyse vain harjoituksesta, niin ihan varmasti lähempänä löytyy sopiva paikka.

JK

Kukaan tuskin haluaa sairastua koronavirukseen! Joten hyvät ihmiset! Ottakaa se rokote ja hommatkaa koronapassi, tai jos ette ota rokotetta, niin pysykää kotonanne! Ja kaikki julkiset tapahtumat: sisään ainoastaan tällä kyseisellä passilla!

Huolestunut kansalainen

Jos nykypäivänä nuori aikuinen tarvitsee kriisiapua lasten lautapelin takia, niin miten ihmeessä hän tulee selviämään tässä elämässä? Katso kerrankin iltauutiset ja aseta asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Rosvoja on aina ollut ja tulee aina olemaan joka maassa ja maanosassa.

Ei se ole hallituksen vika, jos korona leviää. Jokainen, jolla on vähänkin järkeä päässään, osaa toimia omalta osaltaan viruksen leviämisen estämiseksi.

Käykää katsomassa kanta.fi omat "asiointinne" Kymsotessa. Tuolla logiikalla tulee paljon käyntejä. Jokainen ajanvaraus ym. tilastoidaan.Tilastot kasvaa ja sen perusteella kymsote vaatii lisää rahaa. Irti Kotkasta heti!

Moni koira on fiksumpi kuin omistajansa. Koiralla on heijastin, mutta ihmisellä ei.

Ei tarvitse olla lukenut pätkääkää psykologiaa, kun maalaisjärjellä ymmärtää, minkä vuoksi Kouvolassa tarvitaan koulupsykologeja enemmän kun opettajia. Suurissa kouluissa tyhmyys tiivistyy!

Mies Sippolasta

Onko se todella itseisarvo, että naisia pitää saada tasa-arvon vuoksi firmojen, liittojen, hallitusten yms. kokoonpanot pullolleen? Eikö pätevin hakija riitä? Seuraapa Suomen hallituksen vatulointia, niin näet tuloksen!

Keltakangas 29.11. iltapäivä, jono alle puoli tuntia ja influenssa- ja kolmas koronarokote saatu. Kiitos ystävällisestä palvelusta ja jaksamista Teille.

Nimim. 2 H-aakkosta

Kyllä Aaretti sanoi asiaa.Yksi turhake jäi pois Kimolan kanava.Ei ollut rahaa Voikkaan pallokenttään, mutta aina satamiin on ja kenellehän tehtiin iso parkkipaikka Virtakiveen?

Pohjois-Kymenlaakson jalkapallo KJP alaisuuteen sinne se on järkevintä siirtää tulevaisuutta ajatellen.Entiset Susien pelaajat takaisin Kouvolaan ja homma käyntiin. KJP: n juniorityö laadukasta, mitä Mypalla ei ole. Satsaus sinne, missä on tulevaisuus. Ponssorit Huom!

Peluri