Napakat | Lääkärihelikopteri Lappeenrantaan on yhtä väliaikainen kuin autoveronkin sanottiin aikanaan olevan

Tyhmyyden ylistys! Bar Q:n yrittäjän kaltaisia näsäviisastelijoita ei kaivata kuolemanvaarallisen pandemian aikana!

Hoitohenkilökunta nääntymässä, kun rokottamattomat koronapotilaat täyttävät sairaalat ja muut sairaat jää hoitamatta, J. Isotalo! Äly hoi älä jätä!

Onko tosiaan niin, että Lehdokin SporttiTaloa ei ole varaa pitää avoinna kuin 2,5 päivänä viikossa? Nuoret tarvitsevat kokoontumis- ja liikuntatiloja, jossa on jotain valvontaa. Nyt heitä hätistellään pakkaseen milloin mistäkin kuppiloista.

TmäenTalo oli upea tukikohta junnuna

Kuusankosken rokotuspisteen pistäjät 2.12. ansaitsevat kiitosten lisäksi vielä hatunnoston. Niin ystävällisesti ja vauhdikkaasti pienellä henkilöstökapasiteetilla hommat sujuivat, meitä rokotettavia kun oli täällä oikeesti paljon.

MUMMO JA KUOPUSPOIKA

Paula Werning: nyt stoppi Krista Kiurulle, ettei lääkärikopteria suijita Lappeenrantaan. Demareilta törkeää toimintaa. Jari Lindström ja Markku Pakkanen tekivät kovan työn, jota ollaan nyt tuhoamassa.

Hienoa, että ravintolat edellyttävät koronapassia. Mutta onko pöydän yli hönkivällä tarjoilijalla samainen passi. Tämä ei mahdollisesti suostu kertomaan eikä työnantaja voi sitä häneltä kysyä eikä edellyttää. Ei mahdu taviksen oikeustajuun. Suomen oikeuskäytännön henkilösuojauksessa on menty aivan kohtuuttomuuksiin!

Keltakankaan terveysaseman rokotuspisteen hoitajille kiitokset ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta perjantaina! Aamupäivällä jonotusaika noin tunti, "liikenteenohjaus" sujuvaa, kaikille riitti istumapaikkoja.

Suomessa rikolliset eivät pelkää vankilaa. On kuin hotelli. Pitäisi ottaa mallia Venäjältä niin toimisi pelotteena.

Voisiko THL:n julkaisemissa koronaan sairastuneiden ja sairaalassa olevien luvuissa ilmoittaa montako heistä on rokottamattomia.

Jos koronarokotteen haitta johtuu rokotteesta, sen korvaa lääkevahinkovakuutus. Jos haitta johtuu virheestä rokotteen antamisessa, sen korvaa Potilasvahinkokeskus. Miljoonia rokotteita on annettu, lieviä haittoja muutama on korvattu, mutta työkyky ei ole keneltäkään mennyt. Niinkin tietysti voi käydä.

Yrittänyttä ei laiteta

Marita Toikka: kerroit että Kouvolan ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon ei saa puuttua. Nyt Kymsotessa esitetään lopetettavaksi Kouvolan terveys- ja hyvinvointipistettä. Ainoa ennaltaehkäisevän terveydenhuollon toimipiste Kouvolan alueella.

Lääkärihelikopteri Lappeenrantaan on yhtä väliaikainen kuin autoveronkin sanottiin aikanaan olevan. Kiitos Kiuru!

Myös minun kehitysvammainen lapseni on jätetty taksin kyydistä talvipakkasella, kun odotimme kuistilla kylmästä säästä johtuen. Lapsi liikkuu hitaasti, juosten emme saa taksia kiinni. Nykyään kuljetamme itse lapsemme, ei tarvitse stressata ja säästyy kunnan vähäiset eurotkin.

Tunnen empatiaa B. Virtasta kohtaan päivittäin. Hyvin piirretty ja tekstitetty sarjakuva. Kiitos!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka