Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kyllä on upea vanhan pankin kohta Jaalantiellä valopalloineen, kiitos!

Luin äskettäin lehdestä, että Kymsote pyrkii pääsemään irti vanhusten laitospaikoista v. 2027? Pitääkö paikkansa?

Hyvä, että koronapassi tulee käyttöön. Tutkijat sanoneet, että on voimassa ehkä 5 vuotta. Kulkutauti niin vakava asia. Turha semmoisen äärellä on nillittää perusoikeuksista. Voi rokottamattomalle tulla aika yksipuolinen aika. Jos tauti tulee, buranaa poskeen. Onnea matkaan.

Pois politiikka helikopteriasiasta. Tehokas toiminta Utista käsin. Onnettomuuspaikalle ehtii keskeisestä paikasta nopeimmin kuin reuna-alueen sairaaloista. Ambulanssi vasta menossa onnettomuuspaikalle, kun kopteri laskeutuu sairaalan pihaan. Mitä järkeä, että puolet toiminta alueesta on Venäjän puolella. Ajatelkaapa potilaita politiikan sijaan. Ps. Kotkan tie hidas, kopterit nopeita.

Koriansuoran Kouvolan pää oli luminen ja hyvä, jonka jälkeen suolasohjoa ilman aurausta, missä rengas ei enää pidä. Mutta kun näin on aina tehty...

Hei univaje! Lehtomäessäkin eräs kerrostaloasunto missä melutaan ja huudetaan 24/7. Hiljaisuutta ei noudateta vaan yöllä ja päivällä sama huuto jatkuu!

Sinä joka varastit kirpparilta tyttäreni uuden laukun. Palauta se samaan paikkaan. Sinulla varmaan hyvä joulumieli.

Poliitikot yhdessä opetushallituksen kanssa ovat sössineet suomalaisen koululaitoksen. Luettuani vuosien ajan uutisia oppimistulosten heikentymisestä ja pahoinvoinnin lisääntymisestä on vaikea tulla mihinkään muuhun lopputulokseen.

Kyllä on upea vanhan pankin kohta Jaalantiellä valopalloineen, kiitos!

"Mieltä lämmittää"

Onko Kuusankosken lukion rehtori unohtanut varata vanhojentanssien salin, kun siirtää ajankohdan. Jää tanssit väliin monilta. Pettynyt opiskelija.

Lopettaakaan nyt tuo pelleily liittyen koronapassiin ja muka eriarvoisuuteen. Nyt jo ravintolahenkilökunta voi estää huonokuntoisen sisäänpääsyn ja henkilökunnalta vaaditaan salmonellatesti. Eikä kukaan vedä YK:ta mukaan. Nyt vaan päästävä tästä pandemiasta eroon!

Vihreät tietävät enemmän kuin Napakoissa kirjoittelijat. Toisin kuin hanhilla, lehmillä syntyy suolistossa valtavat määrät metaania, joka on erittäin voimakas ilmastonmuutosta lisäävä kasvihuonekaasu.

Kiinteistönvälittäjät "pönkittävät" joka kuukausi lehdessä kauppojaan kuinka hyvin mukamas kauppa käy! Myymättömiä asuntoja vaikka kuinka paljon, kunhan yritetään luoda markkinoille väärää kuvaa todellisesta tilanteesta!

Uskovilla monta vastusta maailmassa ja itsessään ovat heikkoja, mutta heidän turvanaan on kaikkivoipa Jumala. Ja siitä saa kiittää.

M-R S