Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Miten Kymsote aikoo menetellä kaikkien palveluasumista tarvitsevien kanssa?

Kiitos rokotevastaiset. Eletään kulkutaudissa monta vuotta. Yksinhuoltajana otan rokotteen. Haluan, että lapsilla on äiti.

Perjantaina 17.12. on seuraava KooKoon kotipeli. Nyt kaikki koronapassin omaavat paikanpäälle kannustamaan KooKoota jatkamaan hyviä otteita. Ellei yleisö käy peleissä niin kohta meillä ei ole paikallista Liiga-huippuseuraa enää.

Taksit ja kuljetusyritykset saivat hyvät tuet mm. putkijohtokuljetuksiin? Kertoisiko joku, mihin rahat on käytetty? Kuljetuksia ei ole näkynyt?

Mitähän runokirjaa olis pitänyt Yli-Viikarin lukea tuossa Finnair-pistejutussa. Sitä pohdiskellen odotetaan jatkoa.

Pääkirjoituksessa 14.12. Pekka Lakka tiivisti hyvin nykyisen uuvuttavan lukio-opiskelun ongelmat. Toivottavasti moni asioista päättävä luki sen!

UPM voisi kertoa totuuden julkisuuteen. Kuka on vastuuton ja ahne?

"UPM ei tarvitse Suomea"

Sanonta hidas kuin hämäläinen kuuluu menneisyyteen. Tämä hallitus voittaa sanonnan ylivoimaisesti. Kun pitäis nopeasti tehrä järeitä toimia epidemian hillitsemiseksi, tämä hallitus pyörittelee vain peukaloitaan. Nyt ei syytetä Elisabeth Rehniä, vaan Sanna Marinia!

Vai vaatii Putin, ettei Nato laajene Ukrainaan. Toivottavasti suomalaiset ymmärtävät Putinin oikeasti vaativan, ettei Ukraina liity Natoon. Nato kun ei itse laajene mihinkään, siihen liitytään, kun haetaan turvaa väkivaltaa vastaan.

Minkä vuoksi metsäaukioiden valoa tarvitsevat kasvit olisivat luonnon monimuotoisuuden kannalta vähempiarvoisia kuin muut. Nehän katoavat eläimistöineen, jos aukot häviävät ja synkkä ja vähälajinen kuusikko valtaa alueen.

Montako tuhatta tartuntaa/päivä pitää tulla, ennen kuin pistetään baarit ja tapahtumat kiinni? Bile-Sanna on hiljaa, toivottavasti edes Krista toimii.

Vinkki rokotuskattavuuden nopeaan kasvattamiseen: 1. joulupukeille pikakoulutus rokotusten antamiseen, 2. muoviämpäri palkkioksi rokotuksen ottajalle.

Hierojat, kampaajat, joogaohjaajat, kosmetologit yms. suljetussa tilassa työskentelevät yrittäjät, toivoisin tietäväni oletteko rokotettuja, jotta voin käyttää palveluitanne. Tämä status voisi olla näkyvillä yhteystiedoissanne.

Lopetetaanpa nyt Napakoissa koko koronaviruskeskustelu. Ei kerta kaikkiaan jaksa jatkuvasti samaa. Valoisampaa Joulua kaikille.

Lämmin kiitos POKS:n päivystyksen henkilökunnalle ulkopaikkakuntalaisen äitini nopeasta ja hyvästä hoidosta sunnuntaina 12.12.

Kätensä katkaisseen tytär

Kuusankosken lukion rehtori mitä ihmettä? Siirrät vanhojentanssit? Puvut varattu suunniteltuun päivään. Mitäs nyt? Tanssitko yksin?

Pienten vauvojen vanhemmat viettävät laatuaikaa kotona vauvan kanssa ja isommat sisarukset itkevät äidin/vanhemman kaipuuta päiväkodissa. Vaikea ymmärtää.

Onkohan herra 147 samalla numerolla vielä aluevaaleissakin. Elimäen urtsikentän sähköpylväässä mainos ollut viime keväästä tänne ainakin 16.12. asti.

Olipa taas suru-uutinen. Miten Kymsote aikoo menetellä kaikkien palveluasumista tarvitsevien kanssa? Kyllä pelottaa tämä suuntaus!

Lehmän lannan ja pierun tuottama metaani on tämän päivän tekniikalla helposti kerättävissä uusiutuvaksi energiaksi.

Kauheasti oli pientä pränttiä aluevaaliehdokaslistassa, ja eroteltu jo myö ja muut. Suomentakaa, mikä on tämä uusi puolue Liike Nyt. Mummon korvissa se sai muodon Liikkeelle Nyt ja ehdokaskin kolahti.

Tornionmäellä tiet surkeita traktorin jäljiltä. Kaupunkia tarvitaan apuun.

Olen seurannut valtuutettujen julistavan, että uusinvestoinnit kannattaa tehdä, jos ne pienentävät käyttömenoja. Pitäisi aina kuitenkin tehdä laskelma investoinnin takaisinmaksuajasta, jotta todella nähdään sen kannattavuus.

Ilkka

Voi hyvä luoja tätä vihreitten vouhotusta. Nää kyllä syöksee Suomen tuhoon tällä ideologiallaan. Onko tää joku muotihömpötys olla vihree. Lehmien metaanikaasut jne.