Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Kymsoten lähipalvelut tulee säilyttää

Jokin aika sitten yleiskuntoni petti pitkällisen keuhkoputkentulehduksen jälkeen. Kaikkia kotikonsteja tuli yritettyä. Rappusten nousu kävi raskaaksi.

Otin nettiselvittelyn esiin. Kaavio oli varsin osuva. Analyysin tuloksena oli ottaa yhteys päivystykseen tai anna asiantuntijan arvioida tilanne. Jälkimmäinen oli mielestäni paras, koska olen tottunut liian usein viemään asiat liian pitkälle.

Vuorokauden jälkeen sain ajan asiantuntijalle infektiotoimipisteeseen Marjoniemeen. Ystävällinen hoitaja teki erinomaisen kartoituksen ja hoiti minut lääkärin tutkittavaksi.

Sieltä suoraan Poksiin röntgeniin. Toiminta oli sielläkin viimeisen päälle. Helpottuneena apteekkiin ja kotiin elpymään.

Kouluarvosana on mielestäni perinteisellä taulukolla kiitettävä 10. Mikä olisikaan tulos ilman tätä tärkeää lähipalvelua? Toimintojen keskittymisen jälkeen emme enää ole turvallisten lähipalveluiden kontrollissa.

Timo Nyberg, Kuusankoski