Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kyllä ihmettelen miten ihmiset kehtaavat tulla joulukirkkoon hiukset kampaamatta, vähän valmistautumista toivoisin

Kyllä ihmettelen miten ihmiset kehtaavat tulla joulukirkkoon hiukset kampaamatta, vähän valmistautumista toivoisin.

joulumieli

Paatero ei kommentoi lääkärihelikopteriasiaa! Koska sijoituspaikka on Kouvolassa. Koska kotkalaiset vihaavat Kouvolaa! Se siitä Kymenlaakson yhteisen asioitten puolustamisessa! Et mieluummin Lappeenrantaan ajattelee Paatero!

Hyvät Kouvolan kaupungin teknisen viraston virkamiehet/naiset, antakaa minulle joululahjalupaus: älkää tulko tänne Jaalaan ja Kuusankoskelle pilaamaan luonnonkauniita järvi- ja jokimaisemiamme ja puistojamme! Ehkä enemmänkin Kouvolan keskusta-alue kaipaisi "neuvojanne"?

ESTEETIKKO

Nyt stoppi RRT-hankkeelle, herätys Aitomäki ym. Uuden osayleiskaavan valitusaika päättyy 22.12., kodit ja miljöö pelastettava, rahan pillaus loppukoot.

Häkämäki

Kenen neronleimaus on, että lukiolaiset eivät voi katsoa etänä joulujuhlan videota? Miksi tonttuhyppelyä pitää mennä katsomaan koululle korona-aikana? Haloo päättäjät, valot päälle!

Hansan koronarokotusjonotus 17.12. oli ihan kuin pikkujoulut, kuusi koristeineen vain puuttui. Tosin ensin mummo kauhusta kalpeni, kun kaikki näyttivät seisovan. Mutta ihana vartija tuolin tökkäsi keskelle käytävää tyrkylle. Tovin mummo sitä himoitsi ja kun ei näyttänyt kelpaavan, minä ryysyinen mummo sen nätisti otin. Sitten 2,5 h sujui rattoisasti ja lopulta sain pistoksen oikeaan käsvarteen. Tehokaskin, kuumeen nostatti.

MUMMO KIITÄÄ

Aikooko Kouvolan kaupunki ihan oikeasti järjestää Uudenvuodenjuhlat? Aika vastuutonta toimintaa. Enää on turha vedota rokotuksiin ja koronapasseihin, sillä niiden suoja on jo mennyttä. Ei tunnu Suomessakaan keneltäkään löytyvän selkärankaa, joka uskaltaisi kieltää kaikki turhat kokoontumiset. Krista taitaa olla meidän ainoa toivo.

Vähän apua tarvitsevien vanhusten hoiva on jo vuosia työnnetty läheisille ja heille itselleen. Samaan aikaan säädetään aktiivimallin kaltaisia lakeja. Ihan kuin esim. sen sairaan omaisen paperitöissä ei olisi jo riittävästi orjatyötä. Eikä ne kaikki läheiset ja vanhukset yksinkertaisesti kestä tätä oravanpyörää, vaan se on henkistä kidutusta puolin ja toisin.

KUNNALLISKODIT TAKAISIN

Mielestäsi koronarokotus vaarantaa terveyden. Eivätkö huumeet, huono hygienia ja ajaminen ilman ajo-oikeutta vaaranna?

Koronarajoituskiistassa on kaksi osapuolta: Suomen hallitus ja Timo Lappi. Miettikääpä sitä!