Napakat | Kun aluesairaalat listittiin, sitä kehuttiin toiminnan järkeistämisenä ja tehostamisena, nyt erikoissairaanhoito kriisissä

Kuu Kiurusta kopteriin, puoli kuuta Paaterosta.

Milloinkohan Pesonen ja Wahlroos myyvät UPM:n tehdaskiinteistöt SAK:lle ja jäävät itse vuokralaiseksi?

Ritva Sorvali suree kirjoituksessaan maahan kaatunutta maitoa. Ritva oli itse päättäjänä silloin kun Kymenlaakson terveyspalvelujen siirto Kotkaan aloitettiin.

Ne, jotka arvostelivat vanhojen tanssien siirtopäätöstä, eivät taida lainkaan tajuta koronapotilaiden isoa määrää teho-osastoilla.

Rikkailla on kaikkea muuta, paitsi hyvää sydäntä.

UPM on Wahlroosin ja Pesosen utopia ja työväen dystopia. Demokratian ja uusliberalismin välinen ristiriita. Ja jossain vaiheessa voittajia ei ole. Jo nyt työelämä oireilee hälyttävästi. Sitä eivät näe tämän maailman "valruusit pesoset pernerit ja sipilät". Heidän valta on absoluuttinen? Onko itsearviointia.

Hallitus erotkaa, antakaa Suomelle joululahja! Oppositio näyttää miten tästä vielä pelastutaan!

Uraani halkeaa, vihreetkin saa lamppuun valkeaa. Millään muilla mailla, kuin Suomella se ei ole riskiä vailla!

Kun Kouvolan entisten kuntien keskinäinen riitely on hieman vaiennut, niin kaupunkiin perustettiin entisten kuntien raunioille aluetoimikunnat terävöittämään entisten kuntien edunvalvontaa. Eikö kuntaliitoskiistat tulisi mieluummin jo unohtaa eikä luoda uutta riitelyelintä?

JK

Kun aluesairaalat listittiin, sitä kehuttiin toiminnan järkeistämisenä ja tehostamisena. Nyt erikoissairaanhoito kriisissä. Ei riitä kapasiteetti.

Totta, mummola ole mikään hyväntekeväisyyslaitos. Lapset voivat kustantaa mummollekin sen joulun eikä päinvastoin. Hyvää joulua kaikille.

Sinä, joka kirjoitit aikuisten lasten syömään tulosta: olen kokenut saman. Kerro heille vähistä rahoistasi ja esitä toiveesi. Varmasti ymmärtävät ja auttavat, mutta puhua täytyy.

Terveydenhuollon rokotepakko olisi hyvä asia. Samoin se pitäisi saada lasten ja nuorten kanssa työskenteleville. Riskiryhmään kuuluva, rokottamaton lapsi joutuu olemaan päivittäin lähikontaktissa aikuisen kanssa, joka ei ota rokotusta. Onko oikein? Vai aikuisen itsekkyyttä?

"TT:n tontuille" kiitokset kotihoidon kautta saadusta jouluyllätyksestä!