Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kyl nyt menee harkintaan jätänkö äänestämättä näissä vaaleissa, samat naamat pyrkivät joka paikkaan

Kiitos Johannes Kärkkäiselle valaisevasta kirjoituksesta. Eivätkö päättäjät ymmärrä, vai eivätkö vain välitä.

Elimäen mummo

Osuuspakkiin ajanvarauksella. "Olette jonossa, kaikki työntekijät ja ajat ovat varattuja. Paina $ ja saat maksaa maltaita jokaisesta puhelinsoittojonotuksestasi taas ja taas..."

Hoitajien pakkorokottamispäätös oli isku vasten YK:n ihmisoikeuksien julistusta. Hoitajien velvollisuuksiin ei kuulu sallia itseensä pistettävän ainetta, joka on vahingoittanut monia ihmisiä.

Kouvolan kaupungin esimiehet: Antakaa työntekijöille uudenvuodenlahjaksi Wilma-viestit työajalla, ei vapaa-aikana.

stressitön vuosi

Kyllähän nämä Suomen ympäristöpäästöt ovat kuin neula heinäsuovassa.

"Hyvä herra Putin", satutko muistamaan, miten Hitlerin kävi.

Onnittelut Niskasen sisaruksille loistavista hiihdoista. Risuja kisojen selostajalle ja valitettavasti myös asiantuntijalle, joilta unohtuivat muiden suomalaisten seuraaminen (esim. väliajat jne).

Jos hengellisten tilaisuuksien osallistujamäärä ei rajoiteta, koskeeko tämä myös Baccuksen ja Dionysoksen palvojia?

Yhteiskunnallinen asema on ratkaiseva koronankin hoidossa. Kymsote kotiuttaa taksilla kuumeisen, yksinasuvan 84-vuotiaan koronalaisen.

tuleva 84-vuotias

Rajoitussoppa aika sekavaa. Avit ovat yhtä mieltä, STM ja THL eri mieltä. Maalaisjärki nyt kunniassaan!

Kyl nyt menee harkintaan jätänkö äänestämättä näissä vaaleissa. Samat naamat pyrkivät joka paikkaan, eikä niillä oo kun oma etu mielessä, ja rahankiilto silmissä!

Mies Sippolasta

Muistan kun 80-luvulla lähdettiin ympäryskunnista innoissaan asioimaan ja ostoksille Kouvolaan. Nyt kun ollaan samaa kaupunkia, se tuntuukin ihan kamalalta kun joutuukin lähteä keskustaan. Ota tästä selvää.

Elina Ketonen; kokoomuslaiset itse äänestivät esim. Mäkikylän ja päivätoiminnan lakkauttamisesta.

Mitä tummempi taivas, sitä kirkkaammat tähdet. Sama elämässä, mitä synkemmäksi käy elämä maan päällä, sitä kirkkaampi armon valo.

M-R S

Takaisin kodinhoitajat sekä kotiavustajat. Siinä työtä ihmisille. Ei tarvitse aina olla sairaanhoitaja joka mummon ja papan päivittäiseen "hoitoon". Vanhassa vara parempi.