Napakat | Erilaisille toimialoille kuuluukin olla erilaiset työehtosopimukset. Yllättävää, ettei UPM:llä niitä jo ollut. Nyt on jo aika muuttua

Jälkiviisaus on viisaudenlajeista se ylivertaisin. Sen ovat historioitsijat, sekä ns. asiantuntijat jälleen todistaneet. Jos sama jatkuu, niin tulevina vuosikymmeninä aikaamme voidaan kuvata seuraavasti. Työnteko ei kiinnostanut, elettiin velaksi. Luonnonvarat myytiin kansainvälisille sijoitusyhtiöille, ja kansallinen päätöksenteko luovutettiin Brysseliin.

Abeille koronarokotukset kouluterveydenhoitajalta!

Elämän tienhaarassa, joustettu jo tarpeeksi

Voisiko luottamushenkilöt selvittää Kymsoten ylimmän- ja keskijohdon määrän suhteessa työntekijöihin? Johtoa lisätty, tekijät toissijaisia. Myös tietotekniikan väline- ja henkilöstökulut olisi hyvä tietää ja vertailla muihin sh-piireihin. Yllätys odottaa.

Fazerille tehtaan paikka Kouvolaan! Välittömästi! Kouvolan Laku jo menestyksen tiellä, miksi ei K.F:n porukalle kelpaisi? RRT antaa potkua itävientiin! "naminami"

Mielestäni Suomi joutuu täysin outoon valoon EU:n ja USA:n silmissä, mikäli venäläiselle Rosatomille annetaan atomivoimalan rakennuslupa Hanhikiveen. Nyt jäitä hattuun ja lupapäätös hamaan tulevaisuuteen. Tuskinpa kunnian kukko laulaisi kansalaisten silmissä mahdollisille luvan antajille.

Tämä ehdokkaitten häiriökäyttäytyminenhän kuuluu pelin henkeen, nimi esiin olipa asia, mikä vaan.

Kymsote sulkee tk:n Jaalassa ja Elimäellä, toistaiseksi. Uskomatonta. Ei kaikilla ole koronaa vaan tarvitsee lääkäriä muuten. Miksi maksetaan veroja? En ymmärrä?

Lääkärin vastaanotolle pääsevät ne, joilla on vara maksaa siitä, mutta muut eivät ainakaan Kymenlaaksossa pääse edes puhelimitse varaamaan aikaa. Tämä todennäköisesti jatkuu hamaan tulevaisuuteen huolimatta suurista lupauksista.

Kymsoten lääkäriltä saa vain kuukauden reseptin kerrallaan, vaikka kyse on lääkityksestä, jonka pelkkä testijakso on monta kuukautta. Miksi asioita halutaan tehdä tehottomasti? Neljä reseptiä, kun yksikin riittäisi. Turhaa rumbaa.

Maskipakko nyt ainakin kaikkiin kauppoihin. Esim. Koululaiset rynnivät ilman maskia, vaikka kouluissa muuta opetetaan. Vartijat ovelle jakamaan maskeja. Olisi kauppiaallekin eduksi, että kauppa käy.

Etäkoulu käyttöön ja heti. Järjetöntä tuhlata miljoonia ja taas miljoonia euroja pikatesteihin. Ravintolat ja kulttuuritapahtumat kiinni ja heti. Muuten terveydenhuolto romahtaa kuukauden kuluessa. Valmiuslaki käyttöön ja heti, koska ilman sitä avien ohjeilla ei kunnian kukko laula. Maa kiinni ja heti helmikuun loppuun saakka. Näillä ohjeilla kohti neljättä rokotusta.

J.Patjas ottaa kantaa hoitajien työoloihin, se hyvä, mutta se ei hyvä, kun vastustaa kaikkia koronarajoituksia sekä rokotteita. Ei taida ymmärtää, että juurikin vastustus lisää myös hoitajien entisestään raskasta työtaakkaa.

Erja Vanhala. Otit kirjoituksessasi esiin tärkeän ihmisen itsemääräämisoikeuden. Jos valitsee rokottamattomuuden, on kannettava myös vastuu mahdollisesta sairastumisesta. Eli maksaa kulut ihan itse. Raha on kova konsultti.

Hei kaikki rokotteesta kieltäytyneet: Jos korona iskee omalle kohdalle ja tulee hätä, niin älkää tulko vaatimaan lääkärien tai sairaaloiden hoitoa. Vakava tautimuoto on silloin täysin itse aiheutettua, joten kärsikää seuraukset kotona. Näin ette vie hoitopaikkoja niitä tarvitsevilta. Ja samalla ette enempää kasvata hoitovelkaa ja leikkausjonoja.

Voi tätä sekoilua nyt näiden kotitestien kanssa. Testivalmistajat kiittää, samoin kuin aiemmin maskitehtailijat. Pääasia, että bisnes pyörii, ei muuta väliä!

Voikohan syöpätutkimukseen lahjoittaa rahaa, vaikka äänestäjät eivät tiedä asiasta mitään? Epätietoinen

Joko kaahailu asuinalueilla riittää? Autonromuilla tien leveydeltä perä sivulla, sitä yhtä ja samaa. Välillä menee postilaatikot, välillä ollaan ojassa.

Erilaisille toimialoille kuuluukin olla erilaiset työehtosopimukset. Yllättävää, ettei UPM:llä niitä jo ollut. Nyt on jo aika muuttua.

Kouvolalainen. Äänestä oman kuntasi ehdokasta aluevaaleissa. Äänestä viisautta, asiantuntemusta ja tarmokkuutta.