Napakat: Kuusankoski-seura, huolehtikaa Kuusankosken kaupungintalon suojelupäätöksestä

Hämmentävää, että tämä Ano Turtiainen, joka on aika ääriöyhöttäjä, saa mukaansa porukkaa. Ehkä eivät ymmärrä kokonaisuutta. Ehkä politiikka ja demokratia on ennestään tuntematonta heille, joten ovat helppoa maaperää "uusille" ajatuksille.

Pysykää vaan lakossa. Paperimiehet töissä 195 työpäivää vuodessa. Muut työläiset 225 työpäivää. Tästä ei passaa lehdessä kirjoittaa. Vähennetään työpäivät 130 päivään vuodessa, niin voi palkata toisen mokoman postimiehiä tilalle. Postilaiset kiinnostuneita lisätöistä.

Paperia asiakkaille

KSS sähkön kannattaisi perustaa oma hake+turvevoimala. Halpaa sähköä turbiineilla ja lämpö kaukolämpöverkkoon.

Työttömät hakkeen tekoon

Miten niin Suomen Nato-jäsenyys huolestuttaa Venäjää. Hehän tekevät parhaansa ajaakseen Suomen Natoon hyökkäilemällä naapurimaihinsa.

Herätys kouvolalaiset. Kuinka kauan meidän pitää kestää Kymsoten kyykytystä terveyspalveluiden sekä vanhustenhoidon alasajamiseen kaupungissamme. Eikö täältä löydy päättäjiä, jotka estäisivät kaikkien palveluiden siirtymisen Kotkaan. Sama ajatus on myös lääkintähelikopteri asiassa Eksotella. Järki hoi kouvolalaiset. Äänestäkää oman paikkakunnan ehdokkaita! Myös meillä on oikeus parempiin palveluihin.

Miten kehtaa Silén mainostaa olevansa Mylsän poikii, kun äänesti päiväkeskuksia lopetettavaksi.

Sääliksi käy venäläisiä, kun he saavat vain vääristeltyä tietoa valtion omistamista tiedotusvälineistä. Nähtävästi sisäpoliittinen tilanne on Putinille huono, kun hän yrittää luoda ulkopoliittista kriisiä. Tai sitten hän on tullut vanhana vainoharhaiseksi.

Jukka Silén! Vaalimainoksessa markkinoit itseäsi " Mylsän poikana", mutta äänestit Myllykosken päiväkeskuksen lakkautuksen puolesta.

Voisiko joku puolueeton tutkia ja julkaista että kuka/ketkä hyötyy tästä tehottomasta koronarokoterumbasta? On pikkaisen isot rahat jossain taskussa...

Marinin hallitusohjelman (2019) tavoitteena on, että Suomi on hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä. Ensimmäisenä maailmassa. Tämän vuoksi yhä useampi suomalainen näkee jopa nälkää tai asuu kylmässä kodissa. Kiitos nuori, hyvin koulutettu besserwisser-hallitus. Vain terve maalaisjärki puuttuu.

Kustannuksista viis. Pari lentokoneellista harrastelijatason liikunnanharjoittajia lähtee Suomesta johtajineen olympialaisiin metsästämään pistesijoja.

JK

Koronapandemian alkupuolella presidentti Niinistö ehdotti perustettavaksi "koronanyrkin". Ehdotus näytti huvittavan pääministeriä. Nyt on perustettu kyseinen "nyrkki", kun tilanne mennyt valtavaksi maassa ja hymy hyytynyt.

JK

Tätä tahtia kun kaikki asumisen kustannukset nousevat, esim. maakaasun hinta yli 50%, ei palkka eikä säästöt riitä elämiseen Suomessa.

Myllykosken ja Kuusankosken päiväkeskukset lopetetaan Kymsoten toimesta. Vanhukset hylätään! Miettikää nyt tarkkaan ketä aluevaaleissa äänestätte.

Eikö epäluottamus olekaan niin vakavaa, koska se lakaistaan maton alle jo toistamiseen erottamalla hallitus? Päteekö tämä käytäntö muuallakin mm. eduskunnassa ja hallituksessa.

Kuusankoski-seura, huolehtikaa Kuusankosken kaupungintalon suojelupäätöksestä. Ennen kuin Asemakylän sakki tekee siitäkin purkamispäätöksen.

Sote-keskusteluun on vakiintunut yksinkertaistettu käsitys, että Suomen väestö ikääntyy. Lapsia on vähemmän joten väestön keski-ikä toki nousee. Vanhuspuolella suuret ikäluokat ovat kuitenkin jo kuolemassa pois ja pienet ikäluokat astuvat tilalle – terveempinä ja pidempään elävinä, mutta silti määrältään vähäisempinä. Johtopäätöksiä tehdessä tämä kannattaisi ymmärtää.

Milloin kaupunki asettaa rajoituksia Kouvolan Veden hajuterrorismille? Näin ei ollut aikaisemmin.

Puhdas vesi ja jätevesikuutio yhteensä 4,32?! Korotus noin 20 %. Sähkön hinta pilvissä. Ja töihin pitäisi päästä sillä bensakäyttöisellä, kun julkinen ei kulje. Pää tulee vetävän käteen.

On se kumma kun baarit on niin kun ei koronaa olisikaan. Baarit pyörii ja vanhemmat ryyppää eikä lapset pääse harrastamaan.

Suomessa on hyvin vähän sairaalojen vuodepaikkoja. Paljon vähemmän kuin monissa Euroopan maissa. Siksi meillä sairaalahoito kuormittuu pienemmällä potilasmäärällä kuin monissa muissa maissa.

Susi, koira vai sakaali hämmentää. Niin ketä? Älkää nyt aloittako taas lietsontaa.

Onko liikunta enää kivaa ja nautinnollista, jos täytyy hampaat irvessä aikaisin aamulla lenkille?

Hymyä huuleen

Aluevaalit. Kuten nimikin kertoo, on kyse oman alueen päättäjien valinnasta. Vinkkinä äänestykseen; kotkalainen päättäjä ei ole juurikaan kiinnostunut Pohjois-Kymenlaakson terveydenhuollon toimivuudesta!

Doc

Miksi hiekoitetaan vain mäet ja risteykset? Tasainen tie, aivan jäässä, ei kävelijän nastat pidä? Hiekoitusta myös käveleville ulkoilijoille!

K. Taskisen kirjoitus äänestämisestä etäännytti Pohjois- ja Etelä-Kymenlaaksoa entisestään. Vielä on näitä meille ensin ajattelijoita. Eheytä siinä sitten maakuntaa. Ääni lähtee siis etelään.

Kommentoi