Napakat | Karkkitehdas Veturin viereen! Valtatie lähellä, maalämpöä tarjolla ja olisi helkkarin hienoa iso Marianne-karkki tien poskessa!

On järkyttävää että pikkulapsilta otetaan koronatesti monta kertaa viikossa. Itsekkäät öykkärit kulkevat julkisissa tiloissa ilman maskia. On kumma ettei maskipakkoa saada tähän maahan. Poikkeustila on kai helpompi julistaa.

Ei ole enää Suomessa taiteen tekijöitä, jotka osaisivat tehdä näköispatsaan. Manustakin joku ihmeellinen häkkyrä, ja hinta älytön. Olis vaikka Kari Suomalaisen karikatyyri!

mies Sippolasta

Kunpa ex-opettaja Krista Kiuru poistuisi pian näyttämöltä. Sitä varmaan toivovat monet muutkin kuin THL n asiantuntijalääkärit.

Ihminen se on suurin uhka maailmalle, eivät eläimet. Turha väittää muuta.

Miksi äänestää puolueiden marionetteja, terveyspalvelut ajetaan alas joka tapauksessa ja vanhukset saavat kuolla koteihinsa vailla hoitoa ja turvaa.

Miksi lauluissa käytetään voimasanoja ym. kirosanoja. Ei hyvä. Paskat, helvetit ym. Kuka tommosesta tykkää.

Karkkitehdas Veturin viereen! Valtatie lähellä, maalämpöä tarjolla ja olisi helkkarin hienoa iso Marianne-karkki tien poskessa!

Viljatilallisille kertyy "työpäiviä" vuodessa 365, paperin tekijöille vain 195!

Ei presidentin toivomaa "koronanyrkkiä" perustettu. Pistettiin paremmaksi ja perustettiin monta nyrkkiä. Nyt ne kaikki huitovat toisiaan!

Sinulle Matteus 2. Olet onnekas, jos et ole yhtään Sinulle rakasta hautaan saattanut.

Kyynel

Sipilän oikeistohallitus esti Kouvolaa rakentamasta täyden palvelun sairaalaa. Nyt maksetaan Kymsotelle satoja miljoonia eikä saada edes toimivaa puhelin ajanvarauspalvelua!

Poliitikot pois sohlaamasta

Olipa karua luettavaa Iltalehden sivuilta millaisia rikoksia aluevaaliehdokkaat olivat tehneet ja tuomioita saaneet. Eikö pitäisi ennen hyväksyntää vaatia rikosrekisteri? Rehellisyys kunniaan.