Napakat | Tärkeintä sosiaalityötä mitä Kouvolassa pitäisi tehdä, on ihmisten välisen yhteisöllisyyden tukeminen ja luominen

Suomen pm on paras kautta aikojen, jos miettii mihinkä tilanteeseen tuli. Suomessa olleet ennenkokemattomat poikkeusolot jo kaksi vuotta. Kuinka pelottavan hyvä hän onkaan, kun on saanut osakseen poikkeuksellisen kovan ajojahdin. Suomen talous voi hyvin, kansa on turvassa. Edellinen oikeistohallitus kyykytti ja antoi keppiä, etenkin pienituloisille.

Korona-aikana 10 rikkainta on kaksinkertaistanut varallisuutensa. Suurin osa kansasta on taas menettänyt tuloistaan. Onko Suomessa kaikki poliittiset puolueet niin lahjottuja ettei järjettömille tulonsiirroille mitään voida? Esimerkiksi korkeat asunnon vuokrat, jotka Kela maksaa suurelta osalta. Ja mitä tuo sote tulee vielä maksamaan? On tämä ihme maa kun valtion kauppaaminen on superkannattava bisnes.

SmL

Pärjäämme "uskollisen perinteisen vihollisen" kanssa ja kaikissa kuviteltavissa tilanteissa. Kokemusta on. Miten on näiden tosiystävien ja liittolaisten EU:n, Naton ja USA:n kanssa, joiden kauppatavarana Suomi on aina ollut?-

Vain ystävä voi pettää

Hoivalaitoksiin, kotihoitoon tulisi palkata avustavia työntekijöitä tekemään muita töitä syöttämistä, kylvettämistä ym. Jäisi hoitajille aikaa sairaanhoidollisiin töihin.

Kymsote lopettaa säästösyistä vanhuspalveluja, mutta rahaa löytyy ostaa taas lisää kiinteistöjä. Erikoista matematiikkaa.

Ääneni annoin enkä todellakaan rokotevastaiselle persulle. Aikuiset ihmiset pelkäävät rokotusta ja pitää yhteiskuntaa vankinaan. Miksi ovat edes ehdolla tällaisissa vaaleissa.

Persut aluevaaleissa päättämässä polttoaineiden hinnoista? Pitävät äänestäjiä varmaan tyhminä mainoksessaan.

Tärkeintä sosiaalityötä mitä Kouvolassa pitäisi tehdä, on ihmisten välisen yhteisöllisyyden tukeminen ja luominen. Mihin unohtui kaupungin aloittama työ yksinäisyyden vähentämiseksi? Miten koronanjälkeisessä Kouvolassa luodaan mahdollisuuksia päästä osalliseksi yhteisöstä?

Kyllä se tasoylikäytävä oli tärkein joka poistettiin Tanttarissa Savonradalta, ei Kuusaan teollisuusradalta!? Isot soravallit vaan jäljellä.

Voi tätä persujen kateutta ja marinaa, jyrähtäisi entinen arvostettu pääministerimme. Nykyinen erittäin suosittu, selväsanainen ja yhdessä tekemistä arvostava pääministerimme antaa piupaut tuollaiselle kateudesta kumpuavalle marinalle.

Te kaikki rokotepakkoa huutavat, rokote ei estä koronan leviämistä tai sen tarttumista.

Kaikki te väärää puuta haukkuvat, lukekaa Eduskunnan sivuilta Valtioneuvoston U-kirjelmä U 39/2020 vp. Toivon mukaan ymmärrätte lukemanne kuka levittää ja mitä.

Rokotepakon puolustajat eivät ajattele järjellä. Nuo k-virusrokotteet ovat vasta testausvaiheessa, ja niiden toimivuutta tutkitaan Testipiikit eivät estä tartuntoja ja sairastumisia.

eristäytynyt

Kyllä ilmoitetaan useastikin että Elimäen terveysasema suljettu, mutta ei sitä, minne terveysasemalle elimäkeläinen nyt voi ajan varata. Haloo!