Napakat | Kiitos kaikille ystävällisille ihmisille ja markettien myyjille, jotka auttavat vanhaa ihmistä

No kyllä taas nämä sulkutilat tuli Avilta liian myöhään, on se kumma kun ei osata reagoida aikaisemmin? Suomi = byrokratian mallivaltio.

Kuinkahan kansaedustaja/valtuuston puheenjohtaja pystyisi hoitamaan kaikki luottamustoimet, jos vielä aluevaltuustoon valittaisiin? Valtako vai raha!

Katselin asuntoa Kuusaalta. Kova oli hintapyyntö, kun tiiliaita oli graffitien peitossa ja taloyhtiön kulut selvästi nousussa tai vaihtoehtoisesti paikan rappio jo alkanut.

Suomen pääministeri pitäisi erottaa samasta syystä kuin Britannian pääministerikin. Myös Pile-Sanna on käyttäytynyt erittäin törkeästi ja edesvastuuttomasti.

Kiitos kaikille ystävällisille ihmisille ja markettien myyjille, jotka auttavat vanhaa ihmistä.

Mitä enemmän rokotetaan, sitä nopeammin korona leviää. Silti jotkut jaksavat ihmetellä miksi kaikki eivät halua piikkiä.

Väylävirasto käyttäytyy asukkaita kohtaan ylimielisesti ja toimii vain omaksi parhaakseen. Laista, asetuksista ja arvoista piittaamatta. Kokemusta on!

Mikäs tämä Kouvolan kaupungin järjestely on näissä ulkojäitten hoidossa. Lehtomäen jäillä vaksi on ja homma pelaa, Mutta Voikkaalla saa luistella 10cm lumikerroksen keskellä? Pitäskö asialle tehdä jotain kun kerran SUUR-Kouvolaa ollaan.

Leveeselkäin voikkaalain

Venäläinen rahtikone sai uutisten mukaan luvan oudolle lentoreitilleen mm. yli Tikkakosken. Ei se ole hullu, joka pyytää vaan se, joka antaa!

Tanttarissa katkaistu tie, suden jäljet Pilkanmaassa, lumet lennähti hevostarhaan. Kouvolassa kaikki hyvin.

Jos haluat riitelyä ja änkyröintiä aluehallintoon niin äänestä näitä samoja henkilöitä jotka riitelee eri hallituksissa Kouvolassa ja ovat ehdokkaina, ajatelkaa vähän.

Koskahan päästään täysin tarpeettomista kilpailijoiden haastatteluista ja näiden kootuista selityksistä.

JK

Kymsote, Kouvolan kaupunki ja Marinin hallitus samanlaisia sano mylsänmies.

Missä virassa voi jatkaa, jos luottamus on mennyt kaksi kertaa Kouvolan Veden tapauksessa? Kolmas kerta toden sanoo. Kukaan ei ole täydellinen!

Mitenkä hallitus aikoo järjestää yli 70-vuotiaiden vanhoissa taloissa asuvien kohtalon, kun pitäis tehdä kymmenien tuhansien energiaremontit ja pankista ei sen ikäiset lainaa saa. Mihin heidät sijoitetaan?

Koronaryhmän ja Avin koronapäätösten vaikuttavuus on kyseenalainen. Täten päätökset voivat olla laittomia.

Vai hyväksytty rahtikoneen yllättävä reittimuutos. "Uskoo ken tahtoo." Mutta, mitä pieni Suomi muuta voi kun hyväksyä. Pitihän se jotenkin omille kansalaisille tiedottaa.

Älkää valittako kaasun, öljyn ja sähkön hintojen korotuksista, kansa on tällaisen hallituksen halunnut ja sillä selvä. Muualla on lähdetty jo kaduille mutta ei täällä.

Älkää turhaan dissatko RRT-aluetta, onhan nyt paikka, missä lastata purettavia paperikoneita kilometrin mittaisiin juniin. Ja suoraan Kiinaan!

OPa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka