Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Nyt on tarve kirjoittaa

Hienoa on huomata, että niin moni nykyisistä päättäjistä on näin vaalien alla huolissaan sote palveluiden tuottamisesta.

Huolta kannetaan mm. vanhuspalveluista, lasten ja nuorten pahoinvoinnista, mielenterveyspalveluista ja kaiken muun tuottamisesta.

Miten tähän on tultu? Kuka tai ketkä nämä päätökset lakkauttamisista, toimintojen alasajoista ja muista heikennyksistä on tehnyt? Kantavatko he nyt vastuunsa?

On liian helppoa arvostella ja kritisoida toimintaa. Pitäisi AINA olla kehitysehdotus vastapainoksi.

Riitelyllä ja toisten toimintaa arvostelemalla ei koskaan saavuteta kuntalaisten etuja toteuttavaa toimintaa. Nyt tarvitaan ihmisen kokonaisvaltaista huomioon ottamista.

Emme voi nostaa vain yhtä toimintaa kärkiasiaksi, vaan on katsottava laaja-alaisesti kokonaisuutta, palvelujen tarvetta ja niiden toimivuutta.

Rakentavalla ja keskustelevalla yhteistyöllä yli puoluerajojen meillä on mahdollisuus saavuttaa kuntalaisia ja meitä kaikkia tyydyttävä lopputulos.

Hyvällä johtamisella, työntekijöitä kuuntelemalla, heitä toimintaan osallistamalla ja myönteisellä asennoitumisella tulevaan päätöksentekoon voisimme yhdessä kenties rakentaa kustannustehokkaan, hyvää ja laadukasta palvelua tuottavan organisaation.

Kun työyhteisö voi hyvin, niin meidän kokemuksemme mukaan palvelun taso on parasta A-luokkaa.

Anita Punkkinen, Merja Laiho, Sami Arola

Pohjois-Kymen Demarien aluevaaliehdokkaita (sd.)