Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Turha minkään puolueen patsastella vaalivoitolla, äänestysprosentti 47,5 on katastrofaalinen tappio koko poliittiselle puoluejärjestelmälle

Sanotaan: Jos et äänestä, et voi valittaa. Kun vaalit on pidetty, mitä sinun valittamisesi enää auttaa?

äänestänyt

Venäjän sotavalmisteluja Ukrainassa ja sen rajoilla seurataan kuin urheilukilpailujen lähtöä. Missä ovat meidän rauhanpuolustajamme mielenosoitusmarsseineen. Eiväthän ne kaikki voi Moskovan talutusnuorassa olla – vai voivatko.

Sairaanhoitajien palkat Suomessa huonommat kuin muissa Pohjoismaissa, mitä sitten? Niin on kaikkien muidenkin alojen palkat.

Nämä maskittomat sankarit marssivat milloin mihinkin julkiseen tilaan. Ainakin sairaaloissa ovella oleva vartija voisi vaatia maskin käyttöä, ja pyydettäessä henkilön pitäisi näyttää vapauttava lupapaperi. On toisten ihmisten kunnioittamista, että käyttää maskia, vaikka ei itse uskoisi koko koronaan, on paljon perussairaita ihmisiä joille tämä tauti on kuolettava. Nämä yli-ihmiset on ihan oma lukunsa.

surullista katsottavaa

Kyllä Putinin kanssa kannattaa olla puheväleissä. Parempi olla oman taivaan alla kuin mullan alla.

Haanojan kirjaston ennakkoäänestyspaikalla äänestyskoppien takana tuijotti katonrajassa kamera. Ei ollut peitetty. Virkailijoiden kommentti oli, että huoltomies on sulkenut kameran. Olikohan vaalisalaisuus kunnossa?

Hautaustoimistot, joilla ei ole hintoja näkyvissä ikkunassa/verkkosivuilla harrastavat ryöstöhinnoittelua. Siitä se johtuu.

Turha minkään puolueen patsastella vaalivoitolla. Äänestysprosentti 47,5 on katastrofaalinen tappio koko poliittiselle puoluejärjestelmälle.

Persujen tulos juuri se mitä pitikin. Energia käytetään mollaamiseen ja riitelyyn, ei asioiden hoitoon.

Kouvola jäi Villeä vaille.

Mikä se semmoinen auramies on, joka auraa lumet toisten piloille ja postilaatikoiden eteen. Toisin oli edellisinä vuosina.

Kouvolan demarit ja kokoomus, hävisitte 1–2 paikkaa vaaleissa koska 17.12. äänestitte Mäkikylän Pk:n lopettamisen puolesta. Kyllä kansa tietää ja muistaa.

Ite myö Kouvolalaiset munitaa nää sote-hommatkii, ku ei käytetä ääntä silloin kun on mahdollisuus. Etelässä enemmistö.

JJJ

Nyt alkoi selitys. Me vain kyllästyneet joka paikkaan tunkijoihin. Älkää ottako vaaleihin osaa enää. Kiitos.

Yhtiövalta voitti demokratian. Kansa voi "kaiken toivon heittää". Kokoomus tulee kalliiksi veronmaksajille! Rahastus jatkuu ja palvelut rapautuu!

Joule

Uusi aluevaltuusto kamppailee akseleilla etelä vastaan pohjoinen, kaupungit vastaan pikkukunnat ja julkinen vastaan yksityinen. Koska valtuutetuista suuri osa on sote-henkilöstöä, he asiantuntijoina ajavat myös omaa etuaan. Niinpä rahan käytössä on lisäksi jakolinja hoitajat vastaan potilaat. Minne siis suuret rahat laitetaan.

On se kiva nähdä, jotta onko Kouvolan kansanedustajilla ja kaupunginhallituksessa istuvilla aikaa ja halua hoitaa asioita vai sössitäänkö vieläkin.

Pitkäaikaiselle poliitikolle terveiset; kaikilla suomalaisilla ei todellakaan mene hyvin, vaan usko ja luottamus poliitikkoihin ja päättäjiin on heikko. Siksi ei äänestetä.