Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Älkää tehkö uusiin yläkouluihin avoimia oppimisympäristöjä

Lumenauraajat eivät eivät ole velvollisia auraamaan kenenkään pihoja liittymiä eikä postilaatikon edustoja. Lumikola käteen tai palkatkaa nuoria siihen. Kiitos auraajille hyvästä työstä kellon ympäri.

Voisiko koulujen ja päiväkotien listalta poistaa kaikki hömppäruoat ja palauttaa vanhat perusruoat takaisin? Kuka yksivuotias päiväkotilainen syö tacojauhelihakeittoa ja näitä kasvishömpötyksiä? Kasvikset kasviksina ja liha lihana!

Isot saksanpaimenkoirat vapaina pitkin Mäyräkorpea, pelottelemassa kulkijoita. Pitäkää kiinni.

Älkää tehkö uusiin yläkouluihin avoimia oppimisympäristöjä. Monet oppilaat eivät viihdy niissä, mikä tulee lisäämään jo nyt suurta poissaolomäärää.

Onko kenelläkään enää vesisänkyä?

Mietteliäs sinkku

Kouvolan kaupunki ja aurauksesta päättävät. Myös viikonloppuna täytyy käydä töissä ja ainoa vaihtoehto on pyörä. Sunnuntaina pyörätiet siis aivan kamalat! Ihan järkyttävää! Hävetkää!

Koronatilanne vain pahenee, olemme kohta mukana sodassa ja huumeporukat rupeavat terrorisoimaan yhteiskuntaa ja täällä osoitetaan mieltä, kun ei päästä harrastamaan, ravintolaan tai jos joutuu ottamaan yhden rokotuksen, joka tulisi suojaamaan itseä ja läheisiä.

Suomessa ihmiset yrittävät saada rahansa riittämään ylisuuriin sähkölaskuihin, muihin pakollisiin sekä ruokaan ja lääkkeisiin. Ja samalla pääministeri lupaa rahaa Ukrainaan.

Pääministeri lupaa rahaa Ukrainalle ja rahoitusta sota-aseisiin. Uskomatonta! Omasta väestä viis!

Nyt minua pelottaa...Ministeri Annika Saarikon tiedote koronatartunnasta. Lopeta nyt etätyötkin ja lopun odotusajan vietät sairauslomalla. Et voi ottaa minkäänlaista riskiä, vauva on turvassa kohdussasi. Koronan-ajan se menee lievänä..mutta vaara ennenaikaiseen synnytykseen on melkoinen. Omalääkärisi kanssa turvaat vauvan ja itsesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyvin se menee

Missä vaiheesa se työttömien kyykytyslaki? Joko eduskunta on sen hyväksynyt? Se pitää kumota! Ensin pitää järjestää tukityöllisyyspaikkoja pitkäaikais- ja osa-aikatyöllisille. Se laki sopii vain korkeasti koulutetuille. Muille jatkuva söhlääminen asian kanssa romahduttaa lopunkin työkyvyn, koska se ei johda mihinkään. Vaihtoehtona jää mielenosoitus joukkovoimalla, jossa työttömät pudottautuvat joukolla sosiaalitoimen elätiksi.

Sitä saa mitä tilaa

Oma napa, harmittaisiko sinua vähemmän, jos ne lumet työnnettäisi kolalla? Tule reippaasti pyytämään apua, jos kolaaminen käy raskaaksi.