Napakat | Iso kiitos Korialla Hiivurin alueen auraajille, ei ole ennen nähty vastaavaa, kyllä on ammattitaito kohdillaan, ja palvelu

Maailman järjettömintä kunnossapitoa: ensiksi traktori lumilingolla leventää tietä, ja puoli tuntia tästä niin kuorma-auto kaapii tienpohjan loskat ja taas on yhtä kapea tie. Ei ihme että keskisormi on yleinen palaute!

Iso KIITOS Korialla Hiivurin alueen lumen auraajille, ei oo ennen nähty vastaavaa, kyllä on ammattitaito kohdillaan, ja palvelu. Kiitos.

Uuden uimahallin sijaintia/rakentamista pyöritelty vuositolkulla. Siirrettiin sitten päätettäväksi alkuvuodelle, heti aluevaalien jälkeen. Vaalit pidetty ja äänet laskettu. Taisi päättäjiltä unohtua koko asia.

Nyt tarkkana mitä lausut tai kirjoitat, on herkkähipiäistä kansaa. Mistä näitä sikiää. Ei kaikki ole vihreitä.

Räntää satanut vuorokauden päätiet sohjoa täynnä, missä kaupungin aurauskalusto on? Tiemestari nukkuu Ruususen unta, edelleenkin.

Alle 16-vuotiaiden paikka ei ole aikuisten arvokisoissa.

Dop

Onkohan se narsismia kun lähes jokainen on kuvissa känny kädes johon hymyillään. Itseihailuako?

Kolme n. 12–13v. poikaa pienellä ilkivaltareissulla Sarkolassa 14.2 klo 18–19. Kannattaisi vanhempien hieman kysellä pojiltaan onko ollut osuutta.

Et voi/saa kertoa oletko tyttö vai poika, terve vai kipeä, töissä vai kotona, onko sinulla koti vai oletko koditon, hetero, homo vai sukupuoleton, elävä vai kuollut yms. jne...

Mistä käsitys, että hoitajat saavat käteen 2 000 e tai enemmän? Kerran olen nipinnapin saanu kun kaikki joulunpyhät tein töitä.

Mikään maa ei ole koskaan liittynyt vapaaehtoisesti Varsovan liittoon, vaan ne pakotettiin liittymään siihen Venäjän toimesta.

Harmittaako parkkisakot? Ota rekisterikilvet mukaan kun poistut autosta niin ei pysty sakottamaan. Se on ihan laillista.

Kiitos Myllykosken aurakuskit. Teette Hyvää työtä, takaatte meidän muiden liikkumisen mahdollisuuden vuorokaudenajasta riippumatta.