Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | On kohtuutonta vaatia talousvaikeuksissa kamppailevilta seurakunnilta joka käytävän auraamista hautausmailla, sitä paitsi se ei niitä kaunistaisikaan, lumi on kaunis peitto haudoilla

Venäläisen sotilasstrategian perusajatus on sotatoimien käyminen maan rajojen ulkopuolella. Suomea taas puolustetaan Suomen rajojen sisällä. Niinpä sekä Suomi että Venäjä valmistautuvat sotimaan Suomessa. Sillä lailla ollaan samanlaisia.

Hyvä naapuri

Vai persutkin kehityksen jarruina? Kyllä tämä hallitus panee kaiken kehityksen kyykkyyn, niin yritystoiminnan kuin yksityisen ihmisenkin. Tätä sinä vihervasemmistolainen tietysti haluatkin, veronmaksajien rahoilla elävänä.

Entäpä, jos Ukraina olisi EU:n ja euron jäsen?

Res. korpraali

Kerttu Niskasen mitali pesee mennen tullen jääkiekkomitalin! Onhan hiihto maailmalla huomattavasti harrastetumpi laji kuin marginaalinen jääkiekko.

De facto

Soitto katupäivystykseen, eikä mennyt kauaa kun tiekarhu tuli Muuntajantielle sunnuntaina, iso KIITOS ja kumarrus auraajalle.

Ei majoitusta minnekään korpeen rakentaa kannata missä ei ole aktiviteetteja lähimaillakaan. Jos korpeen haluaa, valitsee Repoveden. Onnea muuttoon.

Kiitos Hannu Hurri 20.2. kirjoituksesta yleisöpalstalla. Maailma on muuttumassa oudoksi ja mitähän luonnottomuuksia ja mutaatiota tuollainen vielä poikii.

Juu. Siinä vaiheessa, kun työttömät tippuu yks toisensa jälkeen sosiaalitoimen leipiin, perusturvasta leikataan oliko peräti 40%. Se on perustuslain vastaista pitää ihmisiä kauan vähimmäistoimentulorajan alapuolella. Laki palautettava perustuslakivaliokuntaan, jossa se on jotenkin oikaistava tai se kaatuu, kuten aikanaan sotelaitkin palautettiin!

On kohtuutonta vaatia talousvaikeuksissa kamppailevilta seurakunnilta joka käytävän auraamista hautausmailla. Sitä paitsi se ei niitä kaunistaisikaan. Lumi on kaunis peitto haudoilla. Parempi, kun ei mene sinne mylläämään. Vainajaa voi muistella kotonakin, vaikka kynttilää poltellen.

Toistaako historia itseään? 1930-40 luvuilla riehuivat Hitler ja Mussolini, no huonostihan kävi niille molemmille. Nyt Putin ja Lukashenka?

Kiitos Hannu Hurri. Kirjoitit täyttä asiaa.

Ylpeästi Nainen

Kouvolassa katujen auraukset hoidettu loistavasti vs. moni muu paikkakunta. Erityiskiitos linkomiehille.

Sinä joka olet kateellinen hoitajan palkasta. Tiedät varmaan senkin mistä tuo summa tulee. Jos olet sattunut katsomaan korona-aikana tehohoidossa olevien potilaiden hoitoa niin onko palkka siitä työstä esim. liian iso. Työtä tehdään aina ihmisen hyväksi.

Pitkäaikainen toiveemme on kuultu. Sarkolassa liikkui sunnuntaina tiehöylä ja tosi ammattikuski puikoissa! Nyt on katu leveä, eikä tarvinnut siivota jälkiä pihaliittymistä eikä postilaatikoilta. Näin se käy kun osaa hommansa. Kiitos.

Kymsoten palkkaharmonisoinnin ansioista ainakin kotihoidon työntekijöille jää halutessaan 2 000 euroa tai enemmän rahaa käteen. Kiitos siitä Kymsote.

Eipä ole 2 000€/kk käteen jäänyt, kolmivuorotyö sekä lisät esim. yövuoroista, ei siltikään, ja vastuuta on aivan riittävästi.

Kaupoissa kun tehdään remonttia, ne isot ym. työntekijöiden autot voi viedä vähän sivummalle. Parkit muutenkin niin ahtaita.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.