Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Olisiko jo Paperiliiton aika tehdä tämä liiketoimintakohtainen sopimus kerrankin ennen kuin muut tekevät sen

Haloo Venäjän kansa. Kohta nälkä on vieraananne, rupla on enää perseen pyyhkimisväline. Kaalisopassa vaan kaalin haju. Tajuatteko mikä mätä koneisto teitä vie. Ei se välitä miten tavallinen kansa voi. Tehkää nyt jotain. Tuskin te kaikki sotaa halusitte. Veljeskansaa vastaan.

Kauanko menee ennen kuin Putin huomaa Suomessa asuvan venäläisväestön ahdingon ja rientää auttamaan. Poliitikot vain jatkavat "diskuteeraamista" Ruotsin mallin mukaisesti.

Spectator

Voi pyhä yksinkertaisuus! Totta kai Ratamoon haetaan ja tulee yleislääketieteen ja akuuttilääketieteen ympärivuorokautinen päivystys pienempiin toimenpiteisiin, jotka eivät leikkaussalitoimia tarvitse. Modernit yhteydet kuvantamislaitteineen tehostavat toimintaa ja mahdollistavat alkuhoidon tarvittaessa keskus-/yliopistosairaalaan! Aluevaltuusto hakee ja sosiaali- ja terveysministeriö myöntää luvan tarveharkintaan vedoten ilman takarajaa!

Koksissa on jo nyt täyden keskussairaalan tason leikkausali-/erikoisairaalavalmiudet. Titteli vaan puuttuu. Koks kasvaa vielä vuosia ja turvaa eteläisen alueen ympärivuorokautisen akuuttipäivystyksen, tavallaan sivutoiminnallaan!

Olisiko jo Paperiliiton aika tehdä tämä liiketoimintakohtainen sopimus kerrankin ennen kuin muut tekevät sen, kun yleensä paperi on seurannut Teollisuusliiton linjaa. Paperilla on "ns" erilaisia liiketoiminnan aloja, kuten sellu, joka tällä hetkellä vetää, mutta on tiettyjä toiminnan aloja, missä pitää tehdä joustoja ja nopeaan. Muuten koko UPM:n toiminta ajetaan alas ja vauhdilla.

Gynther Voikkaa

Eduskunnassakin kysellään Ukrainan pakolaisista. Ovatkohan he tulossa Suomeen, jolla 1 300km yhteistä rajaa? Tv:n haastatteluissa usein ukrainalaiset maininneet Suomen, mainiten että olemme samassa tilanteessa rajamme kanssa. Haluaisivatko ollenkaan tänne.

Eipä Putin ole enää kovin moneen paikkaan tervetullut. Ja ei Kiinakaan vielä tiedä, mitä suunnitelmia Venäjällä on Kiinaa varten.

Kuka saisi Paperiliiton luottamusmiehet ymmärtämään, mitä vahinkoa ovat tekemässä paperimiehille. Täysin itsekkäistä syistä ja itsepäisesti jarruttavat välttämättömiä uudistuksia. Tulkaa nykyaikaan, please!

Löytyy varmaan palkka-armeija, joka häätää Venäjän joukot Ukrainasta? Länsi-Eurooppa maksaa.

Spectator

Putin on joko hullu, tai haluaa esiintyä hulluna. No, mielenvikainen joka tapauksessa.

Hyvä Britannia! Milloin EU ryhtyy tositoimiin Venäjän eristämiseksi?

Spectator

Kouvojen kannattaisi ruinata Kotkasta rahaa akatemialle, sieltähän ne on melkein kaikki joukkueen pelaajatkin. Kouvolan omia poikiahan siellä ei sitten paljon olekaan.

Siinä sen nyt näkee, kun ei kuulu Natoon niin ei tule apuja muilta mailta.

"Ukraina"

Valtaan tottunut puolueen kellokas, itestäskös sie kirjoittelet?

Ei Venäjän urheilijat uskalla tilanteesta sanoa mitään. Tietävät seuraukset.

Torstaina todettiin yli 8 000 tartuntaa, onko korona voitettu?

Kieku eiku kaiku, mikä oli se ongelma tapauksessasi? Eikö ollut hyvä, että oikea lääkäri tutki pääsi eiku vaivasi eikä vaan esim. hoitaja?

Ukrainan tilanteen takia pakotteet Venäjälle ovat hyvä keino, mutta jospa Venäjä lopettaa puun toimitukset suomalaisille yrityksille mitä se on jo osittain tehnyt raakapuun osalta? Tämähän vauhdittaa "lappu luukulle täällä kotimaassa "meininkiä. Onko EU:lla tässäkään tilanteessa "kanttia" tehdä oikeita ratkaisuja.

Gynther Voikkaa

Yle on hankkinut tilannearvioita monelta taholta. Mutta yksi entinen presidentti taitaa lymyillä jossakin kissaa silitellen.

"Nyt naamiot on riisuttu, vain sodan kylmät kasvot näkyvät." Tapa/saundi, jolla Tasavallan presidentti Sauli Niinistö tämän "runon" lausui televisiossa toi korvaan vaimonsa Jenni Haukion siihen vierelle.

MUMMO 71v.