Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Mäkikylä tyhjenee! Onko järkee vai ei? Eipä taida olla. Minne nekin vanhukset joutuu?

Voisiko Kymsote edes antaa infoa siitä, että kantapalvelun reseptien uusimispalvelu muuttunut maksulliseksi. Laskun sisällössä hoitoon liittyvät kyselyt. Maksu 20,90 senttiä siitä, että uusin reseptit.

Kuinka kävikään aluevaltuuston kokouksessa adressille koskien Kymsoten työntekijöiden työaikaliukumia? Allekirjoittajia on jo yli tuhat henkilöä. Olisiko aluevaltuuston pitänyt hiukan enemmän perehtyä ja keskustella asiasta? Virkamiehet jyrää ja työhyvinvointi laskee entisestään.

Olen lukenut mielenkiinnolla fil. toht. Martti J. Karin kirjoituksia Ukrainasta. Niistä tulee ilmi suuri asiantuntijuus ja rakkaus maahan ja sen kansaan. Kiitos.

(Paula Koskela)

Sinä, joka kaipaat elämyksiä ja eksotiikkaa, mene Kouvolan lumenkaatopaikalle! Piakkoin, kohta lumi sulaa!

Mistä meitä yli 70-vuotiaita rangaistaan ja miksi? Olemmehan luoneet omalla työllämme tämän maan hyvinvoinnin perustan ja nyt kokematon ja ylimielinen pääministeri vihervasemmistolaisen hallituksensa turvin kurittaa meitä oikein olan takaa. Ensin meidät määrättiin koronan takia kahden vuoden poistumakieltoon kodeistamme ja nyt hulvattomilla energian ja polttoaineiden korotuksilla kylmennetään asuntomme ja estetään liikkuminen perinteisillä polttomoottoriautoilla. Taktiikka on kuin itänaapurin presidentillä, valta pitää säilyttää keinoja kaihtamatta ja kaiken kukkuraksi tiedotti kansainväliselle lehdistölle, että hänen aikana ei Suomi liity Natoon. Turvallisuuden tunnekin piti vielä romuttaa. Mihin tämä ylimielisyys vielä johtaa?

Suomen on vaikea avoimesti lähettää liittymishakemusta Natoon. Asian voisi hoitaa niin, että ilmoittaisi siitä vasta, kun on saanut jäsenyyden

NAAPURIN TYYLIIN

Kouvolako yrittäjäystävällinen kaupunki? Bullshit! Jos liikennöitsijälle kuuluvia maksuja ei tarkastella lyhyin väliajoin polttoaineen hinnannousujen myötä, asiasta päättävät ovat täysin epäpäteviä ja siirrettäköön vaikka Manskia lakaisemaan.

Konflikti jatkuu, pitkittyy ja mutkistuu. Nyt jokaisen, ihan jokaisen pitää osata olla VIISAS, eikä loilottaa asioita julkisesti ilman mitään suodatinta! Pitää olla rehellinen mutta kaikkea ei tarvitse sanoa liittyen konfliktiin, Nato-jäsenyyteen tai Suomen armeijan toimintaan. Salarakkaatkin osataan pitää piilossa ja hoitaa homma hiljaa, miksei tätä? Vaan useat mielellään lörpöttelevät "tietojaan" julkisesti. Nyt pää kylmäksi ja ollaan viisaita. Siitä tulee olemaan oikeasti hyötyä.

Raja kiinni ja Allegro stop, pysyköön venäläiset omalla tantereella, sieltähän se korona nyt puskee taas meille harmiksi.

Gynther Voikkaalta

Miksi maksamme dieselveroa kun dieselin hinta on korkeampi kuin bensiinin? Nykyhallitus kurjistaa maaseudun ja siellä asuvat ihmiset.

Aika lailla Emmanuel Macron taputti ja silitteli Sanna Marinia tv-uutisissa. Olikohan tuo mokoma edes kysynyt suostumusta?

Taisi sarkofageista napakoineeseen kalikka kalahtaa, kun Kouvolan everstit muistuttivat Putinin pommittavan etnisiä venäläisiä samalla kuin muitakin siviilejä. Totuus ei koskaan muutu siitä sanooko sen nuori vai vanha.

Vanha tietää enemmän

Mäkikylä tyhjenee! Onko järkee vai ei? Eipä taida olla. Minne nekin vanhukset joutuu? Mieron tielle varmaan. Lapsille kyllä tehdään hoitopaikkoja. Miks ei vanhemmat hoida kotona kakaroita, kun osaavat niitä tehdäkin.

Mummo Mäkikylästä!

Eiköhän Venäjä ole saanut riittävästi sekamelskaa Euroopassa jo laillisilla turvapaikanhakijoilla Ukrainasta. Tarviiko rajalle tuoda lentokoneilla jostakin muualta? Silti rajalle voisi rakentaa pitävän aidan. Siinä olisi työttömille ja maanpuolustusjoukoille järjellistä puuhaa. Kaikkeen on syytä varautua. Itse en enää kykene, harmittaa.

Huomattavaa on herätä huomaamaan, minkälaiset joukot olivat Suomen rajan takana, ennen niiden siirtoa Ukrainaan sotimaan. Kuka pelkää ja ketä? Silti kauppaa käytiin eli business to business.

Kiitän Kouvolan lumenauraajia hyvästä työstä! Hienosti veditte! Toista on tuolla Lahes, vieläkin kadut huonosti puhdistettu.

Olen järkyttynyt! Miten voi Suomessa 20 vuotta asunut ja työssä käyvä Venäjä-taustainen henkilö väittää minulle, että Putin on oikeassa ja vain Venäjän uutiset oikeita! Kuinkahan paljon näin ajattelevia on Suomessa?

HUOLESTUNUT