Napakat | Tuskin kukaan Tervaskankaan kauppareissulla uimaan haluaa

Suurkiitos Kouvolan Sanomille, kun kirjoititte nuorten koulupoissaoloista! Asia pitää saada korjatuksi!

Kyllä oli yleisön kannustus kohdallaan Pelicansia vastaan! Ja ennen kaikkea joukkue näytti, että peli toimii kun haluaa ja jokainen pelaaja pelasi! Nyt ne pelit vasta alkaa! Hyvä KooKoo!

Ilkka Sarpola

Joku sentään Kouvolassa toimii! Kookoo Kouvot ja Kouvottaret! Kiitos heille!

Meillä on jo Naton tiedustelu ja varustus käytettävissä sekä suuri reservi, yhtenäinen päättäväinen kansa. Mihin me Natojäsenyyttä tarvitsemme?

Ei Naton orjaksi

Kiitos Krista Kiurulle, että mahdollistit lääkärihelikopterin sijoituksen Uttiin jäämällä perhevapaalle!

Täyttä asiaa äidin kirjoitus lapsensa mielenterveyspalvelujen huonosta tilasta Kouvolassa. Minun perheessäni sama tilanne ja tunnen monta perhettä joilla myös sama tilanne. Omalla lapsellani hoitaja on vaihtunut kuuden vuoden aikana vähintään kymmenen kertaa, ja aina aloitat alusta kertomaan taustoja. Pitäkää nyt ihmeessä uudet päättäjät huolta, että systeemi toimii eikä mielenterveysasiakkaat, varsinkaan nuoret joudu olemaan se ryhmä kenen kustannuksella järjestelmä toimii. Miettikää asiat asiakas edellä, ei järjestelmä eli uusi hyvinvointialue edellä.

Kiitos Tuomas Riikoselle mielipiteestä (KS 20.3.). Lapsellani on ollut monta "opettajaa", joilla ei ole mitään koulutusta alalle. Tälläkin hetkellä on useammassa aineessa niin. Miksi se sallitaan?

Vanhemmat, jaksakaa, älkää erotko! Rakastakaa edes lastanne. Lapsen mieli murtuu ensimmäisen kerran, kun koti ja perhe hajoaa. Sen jälkeen tulevat muut elämän kolhut ovat monelle nuorelle liikaa, kun ei ole turvallisia vanhempia, joiden suojissa kasvaa ja vahvistua omaan elämään.

Surullinen

Uimahallin on oltava siellä missä ihmiset. Keskustojen ja koulujen yhteydessä. Nykyiset oikeilla paikoilla. Ei kouluilla ole varaa uimakuljetuksiin. Tuskin kukaan Tervaskankaan kauppareissulla uimaan haluaa.