Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Mihin voisi Kouvolassa viedä Ukrainan pakolaisille hyväkuntoisia ja puhtaita naisten ja miesten vaatteita sekä petivaatteita?

Luulin että minun ei tarvitse tietää Imatran kunnallispolitiikasta mitään. Vai tarvitseeko? Ei tarvitse!

Ei makseta mitään vanhan uimahallin remonttia. Uusi pitää rakentaa tilavaan paikkaan. Urheilupuiston uimahalli ei kelpaa edes museoksi.

Taas otti Sanna Marin lisää velkaa, jotta voimme maksaa jätehuoltoa kehitysmaissa. Ne rahat olisi tarvittu maanteiden korjaukseen Suomessa. Kiristetään vöitä ja hampaita.

Voisiko Kymsote tiedottaa, että milloin saa aikoja lääkärille. Aina sanotaan "ei ole aikoja, jos on kiire niin mene päivystykseen". Tilanne on ollut sama koko ajan, minkä olen Kouvolassa asunut. Johtajat vaihtoon.

Poksin tyhjiin tiloihin vastaanottokeskus ukrainalaisille. Ruokasali, suihkut, sähköt ym. valmiina. Tiloja lasten kouluttamiseen. Ja äkkiä aikuisia töihin kiinni, kotoutuu paremmin. Ja iltapäiviksi seurat vuorotellen esittäytymään ja vetämään kerhoja kaikille. Tyhjänä ilkivallalle altis.

Turhaan Venäjä pelkää, että sinne joku maa hyökkäisi. Ei se ole edes sen arvoinen maa. Ja joku voisi saattaa Putinille nykytiedot Natosta. Se on puolustusliitto. Ei se ole valtaamassa muita maita.

Pärjäisimme Venäjää vastaan konventionaalisessa sodassa. Entä jos Putin kiristää meitä ydinaseella? Johan hän on uhkaillut sillä ydinaseettomia valtioita. Vain Naton jäsenyys antaa Suomelle vastapelotteen.

Luin tuossa ikäeroista avioliitoissa. Rakkaus ei katso vuosia, voihan se kurkistaa kuitenkin lompakkoon.

Aikoinaan kokoomus kuppasi Poksin Koksiin. Yrittää nyt samaa temppua lääkärikopterille Utista Lappeenrantaan? Uimahalli ehdottomasti Tervaskankaalle.

JKK

Kuinka yhden maan annetaan rauhassa tehdä mieletöntä tuhoa ja kärsimystä? Mikä oikeus tämän on tuhota, jos Naton ja muiden on vain sivusta seurattava? Apua ei tule Naton ulkopuoleltakaan!

Kyllä Jumala suojelee, mutta myös sallii monien ahdistusten kautta meidän löytävän taivasten valtakunnan, koska Jeesus kuoli kaikkien edestä.

Sinä joka kirjoitit, että ihmisten ruuan tuotanto on turvattava, koirat ja kissat ei saisi syödä viljatuotteita, siis sinäkö söisit ko. eläimiä jos eteesi kannettaisi? Tuskinpa vaan, idioottimainen kirjoitus sinulta, osoittaa todellista typeryyttä.

Kun Korian ja Kuusaan uimahallit suljetaan oikeudenmukaisin paikka uudelle on Tervaskangas. Palomäen halli on peruskorjattava suojeluarvonsa mukaisesti. Laajennus tai uusi viereen ovat älyttömiä, paikka on sumppu, vaikka Ratamo ei ole vielä edes toiminnassa.

Kerropa sinä, ilmeinen kestovalittaja, kuinka monta autoa on hajonnut tänä talvena Tornionmäen Lidlin töyssyihin?

Kun osapuolet käyvät sotaa, ensimmäinen häviäjä on totuus!

Edesvastuuton ja typerä temppu riisuutua ja loikata "pelastamaan" tyhjää venettä jäisestä vedestä.

Miksi autojen pitää kulkea enemmän kuin 120 km/t?

Kotisairaanhoidon väen tekemiset mitataan sekuntikellolla mutta kuinka mitataan heidän pomojensa aikaansaannokset?

Keskustassa suurin uimahallin käyttömahdollisuus. Koulut, lukiot, tarhat, eri urheilulajien harrastajat, ym. keskustan väki. Urheilupuiston liikenne ja pysäköinti kyllä pystytään miettimään huolella uudelleen. Petri Karjalaiselta hyvä kirjoitus 23.3. Tärkeintä uimahallin tavoitettavuus.

Mihin voisi Kouvolassa viedä Ukrainan pakolaisille hyväkuntoisia ja puhtaita naisten ja miesten vaatteita sekä petivaatteita?

Kevätsiivous

Vladimir Putinia tehokkaampaa jäsenvärväriä Nato ei voisi löytää mistään.