Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kouvolaan uusi jäähalli, koska vanha on tiensä päässä,Tampereesta mallia, niin menestystä tulee

Kouvolaan uusi jäähalli, koska vanha on tiensä päässä,Tampereesta mallia, niin menestystä tulee. Uimahallit voitaisi korjata ja Kouvolaan uusi halli, koska käyttäjiä vähiten näistä halleista. Vai Venäjän mallia pakko-ohjausta?

N--le

Su 27.3. kello 20 Alfa Tv. lähetti musiikkia, sattumalta katsoin viimeiset 15 min. Minusta se oli niin kaunista,lämmintä ja rauhoittavaa. Mieleeni eittämättä tuli tuntematon nimim.-MRS, jonka maailman hätää pursuvia napakoita olen lämmöllä lukenut. Kuuntele hetki ja rauhoitu odottamaan pääsiäisen aikaa.

Evankelisluterilainen mummo

Todellakin opettajarekisteri voimaan. Nyt kuka vaan joskus (perus)koulussa ollut voi toimia monta vuotta "opettajana" ja kutsua itseään "opettajaksi" ilman mitään alan koulutusta. Ja Kouvola hyväksyy tämän. Voinko toimia lääkärinä, kun joskus olen käynyt lääkärissä?

Huonokin teko, jos sillä on hyvä tarkoitus,(helpottaa lähimäisen tuskaa) on siunattu. Me voimme tuntea/aistia rakkauden ja vihan. Hädän hetkellä pienikin huomavaisuus voi olla paljon. Ehkä nämä suurten valtioiden johtajat saavat tämänkin selkkauksen järjestykseen, kärsimystä ja tuhoa syntyy milloin missäkin. Jonkun kihlattu on israelissa ja vuoroin siellä ja vuoroin Vaasassa.

Äkkinäinen luulisi, että Suomessa olevat venäläiset näkisivät ja kuulisivat täkäläisiä uutisia Ukrainan tilanteesta ja Putinin hallinnon valheista. Mutta kun he seuraavat vain Venäjän uutisointia. Tämä tieto heiltä itseltään. Pelottavaa!

Onko tilastotietoa koululaisten uintikerroista? Lapseni koulunkäyntiä seuranneena on arvioni noin 10 kertaa 12 vuoden aikana! Etäisyys uimahalliin on aina ollut alle 500 metriä. Jos matka olisi pitempi, niin käyntejä olisi vieläkin vähemmän – kiitos sisäisen laskutuksen ja...?

Ydinkeskustaa "elävöitetään" tunkemalla sinne kaikkea, mikä ei sinne kuulu: Ratamo, uima- ym. urheiluhalleja ja nyt Manskiin joku koulutus- ja yrityspalveluviritys. Näin varmistetaan, että sen kaupalliset palvelut säilyvät nukkumalähiön tasoisina.

Kaikki eivät lue napakoita. Jos sinulla herää huoli eläimestä, ota yhteys Kouvolan eläinsuojeluyhdistykseen.

Ei voi olla totta! "Päiväkodissa emme tee virpomavitsoja. Suojelemme luontoa." Juuri nyt mummot tarvisi "pikkunoitia" iloa tuomaan.

Onnellisuustutkimuksen sana ei kuvaa asiaansa oikein. Sana onnekas on parempi käännös sanalle. Se kertoo onnestamme syntyä hyvään yhteiskuntaan ja saada palveluita. Nykyinen sana kuvaa mielentilaa, liian emotionaalinen.