Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Hieno mainos kaupungilla Kouvolan varhaiskasvatuksen linja-auto. Iloisia lapsia on kyydissä ja kuljettaja muistaa aina vilkuttaa meille kävelytiellä taapertaville lapsiryhmille

Kun vaihtaa kaistaa Kouvolan keskustassa niin jo vilkutellaan pitkiä valoja. Se siitä joustavuudesta.

Hieno mainos kaupungilla Kouvolan varhaiskasvatuksen linja-auto. Iloisia lapsia on kyydissä ja kuljettaja muistaa aina vilkuttaa meille kävelytiellä taapertaville lapsiryhmille. Hyvä Kouvola!

THL viestittää, että kahden vuoden aikana koronaan kuollut reilut 3 000 ihmistä, joista kuluneiden kahden viikon aikana lähes 340, siis enemmän kuin kymmenesosa. Kaikki rajoitukset poistettu ja eletään kuin tautia ei olisikaan. Jope Ruonansuun sanoin: "aatteleppa ite".

Hienoa naiset, jotka saitte Lehtimäen kammettua virastaan. Miehillä ei ole mitään oikeutta lähetellä naisille "kaverillisia" viestejä. Viestitelkööt äijät vain keskenään!

Hoitajien palkkarahat menevät sotebisneksen elättämiseen, kokoomuksen "valinnanvapauteen". Se on nähtävästi tärkeämpi kuin hoitajan palkkaus, työhyvinvointi ja toimeentulo?

Lisää "Lindeeniä" kehiin

Johan Innolla rakennusintoa riittää? Ainakin verorahoja palaa, mutta kuka on se joka näitä innovaatioita oikeesti tarvitsee. Ai niin varmaankin se onnellinen kansa.

Mitä eroa on ajoliuskalla ja ajoluiskalla? Kysyy epätietoinen 'aamulehden juoja'.

Lahden status yliopistokaupunkina kasvaa LUT-yhteistyön myötä. Voisiko Kouvola liittyä kolmantena? 3 kampuksen yliopisto radan varrella! Synnyttäisi varmasti uutta Kouvolaan. Ei odoteta vaan toimitaan sen toteutumiseksi.

Turkin presidentti välittää Ukrainan ja Venäjän välisissä rauhanneuvotteluissa. Alkusanoissaan hän totesi molemmilla osapuolilla olevan "legitiimejä turvallisuushuolia". Kysyn vaan mitä ne Venäjän "legitiimit turvallisuushuolet" muka ovat.

Suomi on Venäjän mukaan epäystävällinen maa. Silti junat ja bussit pullollaan tulevat tänne. Aika outoa. Heillä rikas maa.