Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Mielenterveystarkastusten sijasta kouluissa tulisi puuttua kiusaamiseen ja yksinäisyyteen

Miksi meidän pitäisi teeskennellä, että Putinilla olisi joitain oikeutettuja turvallisuushuolia Ukrainassa. Ryöstöretkellä hän on: maata, ydinvoimaloita, satamia, teollisuutta ja alistettua kansaa tällä sodalla tavoitellaan.

Realisti

Emme me pienituloiset tarvitse polttoaineveron alennusta vaan helpotusta ajoneuvoveroon, joka pienelläkin autolla vie vuodessa melkein kuukauden nettotulot. Eihän se auto seisoessa polttoainetta kuluta kun ei sitä ole vara pitää liikennekäytössä.

Putinin puolella voi kyllä olla jumala. Ei ole erityisiä perusteita olettaa, että Jumala (Kristus) siellä olisi.

Guggenheim tarvitaan pikemminkin joka kaupunkiin. Voisimme systemaattisesti kutsua ulkomaisia junioriseuroja tänne, ja omata jotain näytettävää.

Kuis juttu Lehtikannan painokoneesta edistyy? Aloitti toiminnan 1.4.1992 eli 30 vuotta sitten.

Vaikeuksien kautta voittoon

Kannattaisi pysyä ihan hiljaa Haanojan palvelukeskuksen hissistä, jos ei tiedä faktoja.

Kysyvä ei tieltä eksy

Mielenterveystarkastusten sijasta kouluissa tulisi puuttua kiusaamiseen ja yksinäisyyteen. Lisätä yhteisöllisyyttä ja vähentää kiusaamista.

Kun kouluissa huolehditaan yhteisöllisyydestä ja estetään kaikenlainen kiusaaminen, voisivat lapset ja nuoret paremmin.

KS:n toimittaja arvostelee iltapäivien vanhoja filmejä: teatraalinen, vanhahtava yms. Koskas nähdään 70-luvun hehkutettu yhteisproduktio: "LUOTTAMUS"?

Rokotuksista: ikäryhmän 70–80 kuolleisuus on moninkertaisesti suurempi kuin 60–70 tilaston mukaan. Silti tätä ryhmää ei katsota aiheelliseksi rokottaa 4. kertaa. Eikö vielä ole tarpeeksi kuolleita? Odottaako joku THL:n johtajista huippuvirkaa kansainvälisestä järjestöstä Ruotsin mallin mukaisesti?

SmL

Soitin sunnuntai-iltana klo 20 Kymsoten päivystysapuun, kun flunssaisella lapsella oli rintakipuja. Vastattiinko? Ei. Soitettiinko takaisin? Odottelen vieläkin...

Anna mulle tähtitaivas, Niin voimaa saan (You Raise Me Up), Myrskyn jälkeen, Nousta sain aamuun (virsi 967), Let it be, What a Wonderful World, Amazing Grace ja Mun sydämeni tänne jää olivat ne syntiset laulut, jotka laulettiin Elimäen Iskelmämessussa ja minut saa kivittää syntiin houkuttelemisesta.

Ilkka Tirkkonen

30.3. Joku tallannut hiihtolatua Suutarin pellon kohdalta Viitakummun liittymään asti. Kehotan kyseistä henkilöä menemään lääkäriin.