Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Jos raha on ainut, mikä motivoi, on väärällä alalla

Kotihoidossa jää tauot usein pitämättä. Syömisen voi osittain hoitaa autossa, mutta vaipatko pitää laittaa?

Toivotaan, ettei uusien pakolaisten mukana tule meille tauteja, jotka täällä rokottamalla olemme saaneet hävitettyä. Siis ihmisillä. Vielä kissat ja koirat mitä tuovat tullessaan. Kallista on ja edelleen kallistuu. Veronmaksajat on lujilla. Kaikki yhen pikku-ukon syytä.

Tuntuu pahalta, kun kirkossa pelataan korttia. Maailmassa kaikki sekaisin. Ei tästä menosta taida hyvää seurata. Päivi Räsänen oikeassa

Koululaisen terveystarkastuksia voidaan käyttää väärin: kiusantekoon. Oppilas voi perheineen joutua silmätikuksi ja tilanne pahentua.

Mitä enemmän täällä koetaan eriasteista uhkaamista naapurin taholta, sitä enemmän Natosta puhutaan.

Lisää vain aseita Ukrainaan! Venäjä valehtelee koko ajan, nyt se pelaa aikaa ja vedättää ns. "neuvotteluilla". Painetta ei pidä vähentää, vaan sitä pitää lisätä!

Ei se Sanna Marin sitä velkaa ota !

Päivystystä poksissa on kehuttu. Nyt toisenlaista tietoa. Olin siellä 7h, makasin kylmässä huoneessa,tria ei näkynyt. Lopuksi sain oikein "käytäväpaikan". Siinä olin sitten ohikulkijoiden töllisteltävänä. Tulihan se tri siihen viimein, katsoi tilanteen ja käski kotiin.(Paikalla ollut yleisö myös!) Olipa turha reissu,huh!

Voisiko joku media julkaista perussanoja suomi-ukraina? Meidän kirjaimillamme. Lyhyitä lauseita myös. Tavallisen ihmisen viestintätarpeeseen.

Golfin pelaajat ovat vaatimattomia, eivät koskaan valita olosuhteista. Hiihtäjät, ottakaa oppia!

Kyllä tuo hoitajien jatkuva valitus kiireestä on liioittelua. Ja palkkatasohan pitäisi olla tiedossa jo alalle hakeutuessa. Jos raha on ainut, mikä motivoi, on väärällä alalla!

Venäjä antoi Ukrainalle turvatakuut 1993, kun Ukraina suostui ydinaseriisuntaan. Venäjän presidentti Medvedev vahvisti turvatakuut 2009 aseriisunnan päätyttyä. Turvatakuissa Venäjä lupasi olla käyttämättä voimaa ja olla uhkaamatta Ukrainaa sekä sitoutui kiistojen käsittelyyn YK:ssa.

Tarja Halonen kipuilee Putin-sinisilmäisyytensä vuoksi. Olisi kysynyt Ahtisaarelta, jolla todellisuuden taju riitti Nobelin rauhanpalkintoon asti!

Johanna Pyötsiä, kyllä Vihreät on kaiken ruuan tuotannon alasampujaporukka, hilaa polttoaineiden hintoja ylös, turhaa vouhkaamista, heidän politiikka kuristaa kaikkea toimintaa, haahuilijoita koko porukka.