Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Hiihtokelit parhaimmillaan mutta Anhavan ja Paaskosken majat suljettu

Kyllä oli sovittelijalta kuin märkä rätti olisi heitetty hoitohenkilökunnalle palkka-asiassa. Arjen sankarit ovat tehneet/tekevät arvokasta työtä joustaen kaikenlaisissa työoloissa rakkaittemme hyväksi, jota moni meistä ei tuolla palkalla tekisi. Nyt ei kiitos riitä.

Kalle Liesinen, kiitos erittäin valaisevasta kirjoituksesta!

Kaarina

Virret ovat ylistystä Jumalalle, kun taas iskelmät toiselle herralle, johon ei Pyhä Henki yhdy. Jeesus veisasi kiitosvirren ehtoollisella. Veisatkaa kiittosvirsillä ja hengellisillä lauluilla srk. Kol. 3:16

Nyt, kun Päivi Räsänen sai vapauttavan tuomion, toivottavasti ne koululaiset jotka haluavat laulaa Suvivirren saavat sen myöskin tehdä ilman vastustusta.

Hoitajille ei raha riitä. Kaikki menee aluehallintohimmeleiden pyörittämiseen. Johtajille pääministerin palkka tuplana.

TA

Hoitajien palkasta samaa mieltä, mutta ajankohta moraaliton. Hävettää!

eläk.hoitaja

1000€:n kysymys hoitajat, jos saatte 1000€:n palkankorotuksen, niin muuttuuko mikään potilaiden hoidossa? Kiire jatkuu, onhan pitkän ajan omaksuttu käytös ja toisaalta se on hyvä suojakilpi, ei tarvitse puhua omaisille, voi säntätä tilanteesta pois. Sitten hoitajapula, siitä on valitettu 30 vuotta,

Hiihtokelit parhaimmillaan mutta Anhavan ja Paaskosken majat suljettu. Hiihtäjiä tosi paljon liikkeellä ja kahvi ja mehu maistuis, mutta ovet säpissä!

Tuskin kukaan tai mikään saa Venäjää oikeasti käytännössä vastuuseen teoistaan. Mutta niinhän se on koulussakin, kun ei häiriköitä ja kiusaajia saada aisoihin.

En seuraa jääkiekkoa. Netistä katoin yhteenvetoa. Hyvää esimerkkiä nuorille? No, aika sikaa. Ei kiinnosta.

Kunnon korotukset hoitajien palkkoihin. He ansaitsevat sen ja me tarvitsemme heitä.

Spectator

Lakkoilu on vapaaehtoista ja osallistumiseen ei pakoteta. Jos omalla toimellaan tai toimettomuudellaan aiheuttajaa kuoleman, tulee siitä ottaa vastuu, jota järjestöaktivistit eivät johtohuumassaan välitä.

JK

No niinpä Pertsa (Napakat 3.4.) sittenhän uuden uimahallin paikka on Kuusaalla, koska siellä 23.2.2018 julkaistun jutun mukaan on eniten käyttäjiä.

Voihan pikkunoidat virpoa millä tahansa koristellulla kepillä tms. ja mummot saavat huvinsa ja lapset karkkinsa. Mielikuvitus kehiin!

Suomen ja pitää enemmän toitottaa Venäjän kansalle, että täällä ei ole minkäänlaisia haluja hyökätä sinne Venäjälle.

Voi äiti hyvä, aavistelen tuskaasi vähän samaa kokeneena. Oli hyvä, että toit asian julkisuuteen. Soitella, uhkailla. Alkaen mahd ylhäältä. Voimia!

Kalevauvan musikaalisuudesta ei voi puhua. Julkaista voi mitä vain, mutta laulut ovat erikseen, ammattimiesten tekemiä ja esittämiä.

Vitsat: miksi niitä ei voi tehdä kotona yhdessä lasten kanssa? Meidän lapset muistelevat vieläkin, miten kivaa se oli, kun haettiin oksat ja koristeet. Auteettiin tarvittaessa. Ei kaikkea tarvi ulkoistaa päikylle! Ryhmässä voi olla myös allergisia pajulle.

Poks:n alasajosta oli hyvä juttu sunnuntaina. Syynä heikennyksiin oli nk. keskittämisasetus, jonka Sipilän hallitus antoi. Hallituksessa myös KOK ja PS. Jopa paikkakunnan edustaja Lindström mukana.