Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Ei päiväkodissa tarvitse kaikkea tehdä, virpomisvitsojen teko kuuluu myös kodille

Huomio Kouvola! Kouvola on merkittävä rautateiden risteyskaupunki. Olisi järkevää keskittää ja rakentaa uusi urheilu- ja monitoimikeskus rautatieasemalle raiteiden päälle ja ympäristöön, kuten esim. Tampereella. Samaan rakennukseen uimahalli, ravintolat, hotelli, kaupat, yritystiloja ,elokuvateatteri, musiikkikeskus, sekä asuntoja.

K.V.

Boomereille on taottu päähän, että on hyvä olla puolueeton. Kouluväkivaltaa seuratessa oppii, että puolueeton on todellisuudessa kiusaajan puolella.

Olympiakomitean kokkaritrion suhmurointi ei johda edes asianosaisten eroon. Kuvaa hyvin korruptoitunutta, läpimätää olympialiikettä.

Kyllä oli karua luettavaa autistilapsen tapaus (KS 3.4.22). Kymsotessa ei toimi mikään, asioiden sössiminen siellä kyllä osataan! Ja vielä pitäisi muka saada lisää palkkaa, ei todellakaan! Voimia sinulle autistilapsen äiti!

Ei päiväkodissa tarvitse kaikkea tehdä. Virpomisvitsojen teko kuuluu myös kodille. Ja hei se on kivaa YHTEISTÄ aikaa askarrella ja huomata kuinka lapsi nauttii. Ei kun askartelemaan!

Oli kyseessä Kymsoten työntekijän tai sitten asiakkaan kuvaus Kymsoten todellisesta tilanteesta tai johtamisesta, aina löytyy johtoportaan henkilö kommentoimaan, ettei organisaatiossa asiat ollenkaan huonosti ole. Lukuisat työntekijät ja asiakkaat muka ovat aina väärässä. Herätys johto!

Kymsotku

Hei sinä, joka olet pahoillasi, että kauppakeskus Manskin käyttötarkoitus muuttuu: eipä sinne ole kauppiaita riittänyt – suurin osa tiloista tyhjänä.

Pahin Nato-skenaario: jäsenyyttä haetaan ja se evätään? Orban ja Erdogan Putinisteja sekä muut EU:n äärioikeistolaiset puolueet esim. Ranskassa, Itävallassa jne. torppaavat jäsenyyden? Mitä jää jäljelle?

Talvisodan toisto

Sinä joka napakoit pienituloisena polttoaine-/ajoneuvoverosta. On ihan pakko antaa kehut kirjoitustyylistäsi. Se on vaikeassakin asiassa siistiä ja säntillistä. Jossa asia on selkeästi ilmaistu ja asia pysyy koossa alusta loppuun. Sinulla on taito ilmaista asioita kirjoittamalla siististi.

ILMAISUSTA 10+

Täällä vaaditaan uimahallia sinne, missä käyttäjät asuvat. Ne ovat siellä nyt! Kun ne suljetaan uusi on tehtävä sinne, mihin kaikki käyttäjät parhaiten pääsevät. Täksi paikaksi on käytännössä osoittautunut Tervaskangas. Ydinkeskustaan hallia touhutaan täysin eri tavoittein!

Mikä on kiire? Mistä sitä voi ostaa?

Kiitos Jumalalle, että Päivi Räsästä ei tuomittu raamatun Sanan mukaisesta puheesta!

Jumala on Kaikkivaltias ja Hänellä on lopullinen päätösvalta. Hän ei ole automaatti, joka toimii niin kuin me tahdomme. Hän tekee työtään jopa uskomattomien kautta kääntääkseen meidät tekemään parannusta ja uskomaan Jeesukseen.

AE-S

Järkyttävää oli huomata, että tv:ssä lähetettiin su sateenkaarimessu! Iljettävää! Herra suomalaisia armahtakoon!

Saisko hiekat pois pyöräteiltä, nyt kun on märkää, niin ei pöllyisi? Hiekkaa aika paksu kerros, jopa vaikea pyöräillä.

Mahtavaa! Peruna löysi tiensä takaisin kouluruokailuun. Kasvissosekeiton kun saisi vielä samanlaiseksi ku ennen, ilman vahvoja mausteita.