Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Meillä on erinomainen kriisiajan hallitus. Hallitus tekee hartiavoimin työtä, kun siirrymme kriisistä toiseen.

Diplomivalehtelijat Putin ja Lavrov valehtelevat aina. He eivät tiedä mitä totuus on.

Spectator

Kyllä tässä joutuu muutkin tulemaan toimeen alle 2000 e nettopalkalla. Lähihoitajan työ ei ole niin vaativaa, kuin he itse kuvittelevat. Lääkäri on kuitenkin se, joka tekee diagnoosit, määrää lääkitykset ja muut hoidot.

Naapurin isäntä määrännyt 135 500 nuorta miestä asepalvelus koulutukseen (Il 31.3). Riittävästi porukkaa valmiiksi Suomen rajalle, kun Suomi jättää Nato hakemuksen.

Ei taida nykyihminen tietää sanontaa, että eletään suu säkkiä myöten. Näin evakkona muuttanut ja monta kertaa tyhjästä aloittanut, ei oikein ymmärrä valitusta toimeentulosta noilla palkoilla.

Elokuvaohjaaja Aki Kaurismäki ei olekaan vähään aikaan puhunut painavaa asiaa Suomen puolustustarvikehankinnoista eikä "miehestä vailla tulevaisuutta". Miksiköhän?

Pitäisikö se Unkari yrittää kammeta ulos EU:sta ja Natosta? Eihän niistä taida olla muuta kuin harmia.

Tulen seuraavaan "iskelmämessuun" muiden syntisten kanssa. ILOA JA ROHKEUTTA seurakuntiin!

Seurakuntalainen

Meillä on erinomainen kriisiajan hallitus. Hallitus tekee hartiavoimin työtä, kun siirrymme kriisistä toiseen. Kympin arvoisia ihmisiä kaikki Suomen hallituksessa! Kiitos!

Naiset armeijaan - tosipaikan tullen kuka hoitaa lapset, jos molemmat...

Pieniä ovat ne etuuksien korotukset, joita hallitus lupaa - syöty jo elokuuhun mennessä - täytyy vaan kiristää vyötä...

Eiköhän Ukrainasta saavu hoitajiakin, joille työ Suomessa kelpaa. Ukrainassa kk-keskipalkka on vajaa 300 euroa.

YLE:n analyysin mukaan Marinin hallitus "jää historiaan velkaa tehneenä". Höpö höpö, Sanna Marinin hallitus muistetaan kahta kriisiä jämäkästi hoitaneena ja toivottavasti myös Suomen etua pelottomasti ajaneena valtioneuvostona.

Kymenlaaksossakin on viimeisen 20 vuoden aikana monenmoiset kiinteistöt siirtyneet Venäjän omistukseen, erilaisten bulvaanien ym. kautta. Lukekaa kirja "Putinin pihapiirissä", saatatte yllättyä.

Wahroos myy velkaa ja myrkyllisiä pörssituotteita. Pesonen parturoi Suomen metsät ranteen paksuisina bulkkituotteena kiinalaisille. Vaarallisia konkurssin rakentajia Suomen kansantaloudelle! Bonukset pois ja omaisuus takavarikkoon?

Sanktiot voimaan heti

Samoin kuin rikollisilla on isommat oikeudet uhriin nähden, esim. itsemääräämisoikeus, tietosuoja, valinnanvapaus, ilmaiset oikeudenkäynnit ja mitä lienee muuta, on koulujen häiriköillä isommat oikeuden kuin heillä, jotka haluaisivat oppia ja opiskella rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä. Ja opettajilta kaikki oikeudet viety. Kiitos R. Sorvali kirjoituksesta.

Tiedoksi Ritva Sorvalille: opettaja haastettiin oikeuteen myös uhkaavan kielenkäytön vuoksi. Hän oli puhunut välilevyjen paukkumisesta ja ilmiselvästi tarkoittanut kyseisen oppilaan selän välilevyjä.

Ritva Sorvalilta erittäin hyvä kirjoitus Lukijalta-osastossa. Tällaista se koulujen arki on.

Hyvinvointialue Kymsote saa kaiken rahoituksen yhteen pussiin. Hyvinvointialue päättää jatkossa mitä se sillä rahalla tekee. On vaarana, että hyvinvointialue vaikkapa päättää lopettaa psykoterapian. Pelottaa!

Mitäs jos hyvinvointialueen päättäjät priorisoivat vaikkapa somaattiset sairaudet ja vähättelevät mielenterveyttä? Miten varmistetaan, että kaikki saavat tarvitsemansa hoidon? Alueet voivat eriytyä.

Olipa hyvä kirjoitus Ritva Sorvalilta keskiviikon lehdessä! Eikö rehtoreilla ole enää valtaa erottaa häiriköitä koulusta määrätyksi ajaksi niin kuin minun kouluaikanani tehtiin?