Napakat | Olisiko Kinnon aika alkaa hakea valtion tukea turhaan ratapihahankkeeseen?

Hoitajan alaa valitessa on hyvä tietää, että useimmin työ on kolmivuorotyötä lukien mukaan viikonloput, juhlapyhät ym. jotka toki korvataan vuorolisinä + arkivapaina. Työ on myös liikkuvaa, askeleita, nostoja ym. eli hyvää kuntoa kysytään. Tämä syytä ottaa huomioon alalle aikoessa, toisille sopii hyvin toisille ei!

Tyytyväinen hoitaja

Suomen presidentin onnitellessa Orbania kannattaisi samalla kysyä Unkarin kantaa suhtautumiseen Suomen liittymiseen Natoon. Samalla voisi pyytää anteeksi Tytti Tuppuraisen Unkarin jatkuvaa arvostelua Brysselissä.

JK

Olisiko Kinnon aika alkaa hakea valtion tukea turhaan ratapihahankkeeseen? Ehkä EU auttaa myös?

Suomi on kaikessa naiiviudessaan laiminlyönyt oman turvallisuuden jättäen useaan kertaan hyväksymättä hakemusta päästä Natoon, vaikka sitä oli tarjottu. Nyt alkaa olla liian myöhäistä. On vaara, että Ukrainan tapahtuvat toistuvat Suomessa. Venäjä on ylivoimainen vastustaja.

Hesburger toimii edelleen Venäjällä normaalisti. Olisiko nyt aika boikotoida kyseistä firmaa.

hämmästynyt

Imatralla tapahtunut törkeä töhriminen kuvaa hyvin Suomessa asuvien venäläisten suhtautumista erityisoperaatioksi naamioituun teurastukseen.

Luulisi, että tehokkaalla kyber-tiedotusiskuilla itäisen Venäjän alueet saataisiin tietoiseksi siitä, että Moskova haluaa sieltä sotilaita vain tapattaakseen heitä. Että he ovat ennen ja nyt vähempiarvoisia Kremlin silmissä. Kuten ukrainalaisetkin.

Kun joku sanoo että "luontoa pitää säilyttää jälkipolville", niin mitä luulet, toimiiko hän niin? Entäs miltä tuntuisi, jos hän sanoisikin "ajattelin jättää jälkipolville tyhjäksi kalutun, elinkelvottoman maan. Käytän kaiken, ei ne tarvitse mitään."

Rouvalle kiitos kauniista kukista mitkä toit Korian OP:n konttorille. Oli ilo auttaa ja teemme sen mielellämme jatkossakin.

Keväisin kiitoksin päivystäjä

Ketjuliikkeetkö ne on jotka kuristaa suomalaisen ruoan tuottajan hengiltä? Järkyttävää! Jospa aletaankin kaikki ostamaan ruoka Lidlistä, olisiko se ratkaisu?

Elintarviketeollisuus ja kauppa ovat ahneita! Raaka-aine pitäisi saada ilmaiseksi. Myös kuluttajat haluavat halpaa ruokaa. Kauppa nettoaa kolmanneksen suomalaisten käyttämästä rahasta ruokaan. Tuottaja tekee ilmaista orjatyötä!

Kun katson tuota A-studiota ja noita pukumiehiä, tulen vihaiseksi. Suomalainen ruoka saattaa loppua, kun viljelijöillä ei ole rahaa viljelyyn enää. Kun maailmasta jää puuttumaan Ukrainan ja Venäjän tuotanto, näemmekö kohta nälkää?

Nyt voisi KooKoon toimitusjohtaja Sakke tarjota kahvit tukijoille, jotka ostivat KooKoon hädän hetkellä kultaisen tukipaketin, koska kassavirtaa on tulossa. Nimet löytyy KooKoon nettisivuilta. Loistavaa, KooKoo.

Kannattajat

Vinkki urheiluseuroille rahan hankintaan. Otatte kaupungin liikuntapaikan hallintaan ja alatte perimään käyttäjiltä käyttömaksuja. Tenniksessä ainakin toimii hyvin. Kaupunki maksaa kaikki kulut ja seuran tehtäväksi jää rajoittaa pelaamista ja kerätä rahat.

Kiekkovihaajat nyt vaikea mussuttaa kun KooKoo mitalipeleissä. Hyvä kausi ja tähän tyytyväisiä.

65 vm ukko

Kok. on "suurin velkaannuttaja", isänmaan myyjä ja terveydenhuollon, työmarkkinasovun ja työhyvinvoinnin tuhoaja. Kansa palkitsee kurittajansa kuten, niin missäpäin?

Kusessa omat murot

Putin vaati Suomea poistamaan maamiinat rajaltaan ja ystävänsä Tarja Halonen toimeenpani sen.

JK

Vihdoin Suomi liittyy kansakuntana kansakuntien joukkoon ja lakkaa olemasta vasallivaltio.

Hyvin on asiat kun joku uimataidoton kateellinen jaksaa kitistä täällä pienoispurjeveneen pelastamisesta.

Hoitoalalla liikuntakyvyttömän, muistisairaan vanhuksen hygienian hoito epäkelpoa. Tulehdukset suussa, intiimialueilla tavallisia. Niitä lääkitään sitten kipulääkkeillä. Esimies ei voi asiasta huomauttaa, syytetään pelolla johtamisella.

Alalla ollut

Hyvä on ollut Hiihtäjän hiihellä Kouvolassa tänä talvena! Kiitos latujen kunnossapitäjille!

13540

Kotihoidossa kirurginen maski ei sisätiloissa suojaa hoitajaa eikä potilasta. Ei ihme, että tartunnat lisääntyneet.

Kansalaisten hengellä ja terveydellä ei saa käyttää poliittista kauppaa tai äänten kalastelua. Kun ensimmäiset lakosta aiheutuvat kuolemantapaukset ilmenevät, tulee potilasturvallisuuslakia vastustaneiden kansanedustajien nimet julkaista. Mikä on kansanedustajiemme vastuu?

Kyllä poliitikot pitää omat etunsa, nytkin entinen kansanedustaja saanut 14 vuotta sopeutumisrahaa monta tonnia kuussa. Hoitajille ei löydy vähäkään, jossain mättää?

Mies Sippolasta

Älkäät pelätkö niitä, sanoo Jeesus, jotka ruumiin tappavat, vaan niitä, jotka sielun helvettiin hukuttaa. Herra meitä auta!

M-R S