Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kouvola on taas yrittämässä hattutemppua, talouden valkopesua: myydään kiinteistöjä ja vuokrataan takaisin

Ostin perulaisia luomubanaaneja. Eipä olleet häävejä. En osta enää.

Moision kartano on myymättä. Kauppahinta ja vuokratulot saamatta. Maineikas yrittäjä lähti pois kaupungin virhearvion vuoksi.

Jos täyttyisikin maailma nyt valheen enkeleistä, niin pimeys ei voittoa kuitenkaan saisi meistä. Ne olkoot raivoissaan ja syösköön kiukkuaan. Nyt valheen vallat on jo saaneet tuomion. Ne yksi sana kaataa. Virsi 270, säk. 3.

sotaorpo

Vaikenemisellaan Suomessa majailevat venäläiset osoittavat tukevansa barbaarista veren vuodatusta Ukrainassa ja venäjän diktatuuria.

Kaupunginjohtaja Marita Toikka teki erinomaisen esityksen Urheilupuiston uimahallin peruskorjauksesta ja laajentamisesta. Myös erityisryhmät (inva) huomioitava.

'Mies Tornionmäestä'

Pitkäaikaistyöttömänä toivoisin vähemmän työnantajien markkinoita. Aloitteellisuus sekä perehdytys heiltä auttaa piilo- ja rakenteelliseen työttömyyteenkin.

Vieläköhän kinnon johdolta löytyy uskoa, et RTT-hanke oli kannattava toteuttaa. Ja kilometrin pituisia junia alkaa kulkea Venäjän kautta Kiinaan!

Turtiainen ulos eduskunnasta. Ei osaa käyttäytyä, jatkuva harmi. Ei tuollaisia meillä tarvita. Vikisee kaikesta, maskeista lähtien. Mars sinne missä hyvä.

Vuokrankuppaus Kouvolassa kiihtyy! Nyt sisäisten vuokrien kokoomusnerokkuudesta hyötyy ulkoinen taho ruotsalainen kiinteistösijoitusyhtiö! Tosi kannattavaa heille ja velkakuormaa meille ja lapsillemme! Korruptiota vai silkkaa typeryyttä?

Suurin huijari SPR hoitaa taas pakolaiset! Tsunamirahoista ison osan otti itselleen pahanpäivän varalle!

RRT aivan turha hanke! Hyvä uimahallin paikka, ei tarvi kääntyä niin usein! Mahtuu myös melomaan! Kinno myös lopetettava, aivan turha rahareikä!

Ahlmanintien jäteasemalla osataan asiakaspalvelu! Voisi moni seudun yrityksistä ottaa mallia.

Kenen luvalla Kouvolan tennisseura nostaa käyttömaksuja Koskenrannassa. Kentät ovat kaupungin ja kaupunki maksaa kulut pl. vesi ja sähkö. Miten seura käyttää ns. ilmaisen rahan? Kaupunkihan voisi antaa jäähallit ja jalkapallokentätkin seuroille, niin loppuu taloushuolet kun voi itse hinnoitella vapaasti ja rajata käyttäjät.

Ei enää koulujen juhlia, koska sisältö. Ei kristillistä sisältöä, koska ateistit ja muut. Ei tanssia tai kevyttä musiikkia, koska lestadiolaiset. Ei noitia tai joulupukkeja, koska tosiuskovaiset. Ei juhlia, joissa pakanallinen alkuperä, koska jehovantodistajat. Ei siis mitään juhlia, koska voidaan loukata jotakuta!

Te hoitajien kiireestä muka tietävät, tulkaa vaikka kotihoitoon katsomaan työvuoro, joka tehdään alimiehityksellä jo valmiiksi ja siitä vielä yksi puuttuu. 20 asiakasta ja 120 kilometriä työajoa. Tuplavuoroja tarjotaan päivittäin. Siksi palkkaa lisää, että saisi uusia hoitajia alalle.

Helvetissä istumapaikat jo täynnä. Seisomapaikkoja vielä on muutamille. Aina tilaa riittää viattomien teurastajille.

Kiina äänesti neukkujen puolesta YK:n ihmisoikeusjärjestön erottamisessa. Älkää kuluttajat ostako mitään made i china!

Presidentti sai minut vakuuttuneeksi, että haluan Suomen Natoon. Nimittäin Putin.

Herätys, Kinno! Maailma on muuttunut. RRT-alueelle ei tule mitään käyttöä. Jos raha pakottaa perstaskussa, osta aseita ja vie ne Ukrainaan.

Taas tulossa kirkkopyhät. Ja koululaisia kuskataan kirkkoon koulutyön aikana. Vapaa-ajallahan eivät menisikään. Siis onhan tämä uskonnon harjoittamista!

Mieleen palautuu CCCP-ajan Erevanin Radion tieto: Sotaa ei ole, vaan taistelu rauhan puolesta on niin tiivistä, että ei jää kiveä kiven päälle.

Kouvola on taas yrittämässä hattutemppua, talouden valkopesua: myydään kiinteistöjä ja vuokrataan takaisin. Tuleeko halvemmaksi? Ei tule! Myyntitulot on pian syöty. Kohoavien vuokrien maksu jatkuu vuosikymmeniä.

Spectator

No on taas aikoihin eletty, kun pajusta ei saa oksaa ottaa! Voi hyvät hyssykät! Mites koivunoksat kesällä? Onko vihta-kulttuuri hautaan ajettava perintö, ja entinen ilo? Järkeä nyt, hyvät ihmiset!

Luonnonrakastaja

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.