Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Kallista ja tyhmää tämä Kouvolan tauti!

KooKoo pelaa finaalipaikasta ja katsojia vajaa 3400? Ilman Tappara-faneja määrä olisi jäänyt alle 3000! Urheilukansaako?

Kiitos Kouvolan seurakunnalle kun saamme nyt luovuttaa verta Maria-salissa!

Eikö tuolle itänaapurin jästipäälle joku voisi vääntää rautalangasta, että mikä Nato on. Itse uhkaa milloin mitäkin maata, eikä kukaan Venäjää. On se sitten vaikeaa ymmärtää.

Tehyn/Superin puheenjohtajat saatettava oikeuteen ja korvauksiin aiheutetuista sairauksien hoitojen laiminlyönneistä!

Potilasturvallisuuslaki heti voimaan!

Oletteko huomanneet, miten valittu vaihde vaikuttaa polttoaineen kulutukseen? Seurasin hetkellistä polttoaineen kulutusta kun ajoin keskustassa noin 40-50 km/h. Olen yleensä ajanut nelosella. Nyt optimoin dieselin kulutusta, se pieneni selvästi kolmosella. Taloudellinen ajo!

Synkkää leikkiä elämällä nimimerkille: Ne kuolemat tilastoidaan samoin, kuten vähäisen hoitajamäärän aiheuttamat kuolemat. Ja tämä jälkimmäinen syy on normaalia arkipäivää, mihin kukaan ei kirjoita napakoissa ihmetteleviä tekstejä.

Valittaako Ukrainan väki huonoista hiihtoladuista ja pyöräteiden sepelistä sekä katupölystä?

Uimahallisekoilu on tosi kummallista, suurimman käyttäjäjoukon halli puretaan! Miten huonosti täällä rakennetaan, kun talot tulevat "tiensä päähän"? Muualla taloja korjataan ja ne kestävät aikaa. Kallista ja tyhmää tämä Kouvolan tauti!

Jos emme liity Natoon, niin kuulumme sitten Venäjän etupiiriin.

Olisipa hyvä tietää missä ne Elimäen kirkonkylän omakotitaloasukkaiden väestösuojat uhkatilanteiden varalta ovat. Ei mitään informaatiota ole näkynyt.

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.