Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat

Jo nyt ovat kaikki Kouvolan parkkipaikat täynnä seurakuntatalon ja Vaakunan välillä. Mihin mahtuvat "tulevan uimahallin" ja koulun parkit?

EU ei pysty tekemään tilanteen vaatimia heti voimaan tulevia päätöksiä. EU:n asettama hiilen tuontikielto on tullut voimaan 9.4.2022. Kyseistä tuontikieltoa ei sovelleta ennen 9.4.2022 tehtyihin sopimuksiin ennen kuin vasta 10.8.2022 alkaen.

Kaupungin herrat etätöissä, vaikka kaikilla omat huoneet? Duunarit kuitenkin töissä mutta onneksi jäähallilla nähdään pomotkin ja 5 000 muuta.

Venäjälle takaisin meneviin hiilijuniin lääkkeet Kremlin vainoharhaiselle porukalle. Ja kortonkeja koko kansalle ilmaiseksi, että ei lisää kasvaisi järkensä menettäneitä. Kuvottavaa minkälaisia heistä kasvatetaan pienestä pitäen. Häpeän, että olen kerran siellä maassa käynyt. Kaupassa haukkuivat päin naamaa ja kadulla yrittivät ryöstää. Sellainen naapuri.

Kyllä oli Kouvoilta surkea esitys keskiviikkona. Oikein hävetti. Esim. Osborne juoksenteli kentällä melkein koko pelin kuin täysin tumpelona. Kolme pistettä. Pöllä pyöri pelissä kuin joku pikku napero. Muista puhumattakaan. Valmentajat nököttivät penkillä nenää kaivaen.

Joo, kyllä Kouvolan keskustassa ruokapaikkoja on kun vaan ruokailijoita olis. Jos joku nyt erityis "gurmeeta " tarvii voi hypätä junaan ja ajaa vaikka Hesaan. Eiköhän se tavallinen ruoka ole mikä nälän vie.

Eivätkö nämä joka paikan dosentit ole vielä huomanneet, että Venäjä ei ole käyttänyt asevoimiaan missään muissa naapureissaan kuin niissä liittoutumattomissa.

Miten Kymsoten toimitusjohtaja kehtaa hakea Kymenlaakson hyvinvointialuejohtajan virkaa nykyisillä näytöillään?

Oisko Rumpukuja 2 palolaitoksen hallittu poltto ja lipunmyynti Juhannuskokko! Kouvolan nopean toiminnan joukkueen mainosarvo huomattaisiin koko maapallolla!

Korjatkaa vaa vanhat hallit, niin tulee hyvä. Loppuu se iänikuinen narina ja venkoilu. Eikä myö mitää 50-metristä allasta tarvita, eihän tääl oo kohta, ku eläkeläisii.

Valkialain

Kärkkäisen kirjoitus 15.4. pitäisi päättäjien ottaa vakavasti, hän varmasti tietää mistä puhuu, tosi surullista luettavaa.

Luin tässä juuri viikon ruokalistaa kouluissa... varatkaa tilaa bioastioihin. Ruokien taso on valitettavasti laskenut kun kaikki siirtyi keskuskeittiön alle.

Hyvät perustelut palveluasumisen Näkökulma-kirjoituksessa Poksin vastuulääkäriltä 15.4. Juuri näin on! Kiitos kun avasit myös eurojen näkökulmasta probleemaa.

Kävipä Kouvolan uuden uintikeskuksen sijainnin määrittämisessä niin tai näin, niin asiakaskäyntejä menetetään jokaisen lakkautetun uimahallin myötä kymmeniätuhansia vuositasolla.

Kiitos Johannes Kärkkäinen kirjoituksestasi Kouvolan palveluasumisen ongelmista (KS 15.4.). On muutettava Kouvolasta pois, ennen kuin todellinen hoidon tarve konkretisoituu iän myötä. Hävettää ja surettaa, Kouvola.

Taksvärkkipäivästä tiedottaminen epäonnistui lapseni koulussa. Sitten kukaan ei tiennyt, ilmoittautumisia ei tullut, ja koulu totesi, että taksvärkkipäivää ei järjestetä. Oppilailla olisi kumminkin ollut halua kerätä rahaa SPR:lle Ukrainaan. Harmi. Moka.

On kaks vuotta pesty käsiä, nyt maskitkin poistuu, voisko ny mennä saunaan ja suihkuun?

Kysyy mies Sippolasta

Vanhasta Kouvolasta lopetettu jo Haanojan uimahalli ja demarit lopettamassa myös Urheilupuiston uimahallia. Härskiä toimintaa.

Ikääntyvien kotona asumisen tarpeita aiotaan kartoittaa kyselyllä. Kyselylomake toimii netissä. Nettiosoite on metrin pituinen. Ei ole ihme että vanhuspalvelut ja terveyspalvelut ovat rempallaan kun suunnittelu on tätä luokkaa. Sopisi joskus asettua sairaiden ja vähäosaisten asemaan.

Suomi on taas maailman onnellisin maa? Entä ihmiset? Ovat uskomattoman kateellisia aivan kaikesta, naama pahannäköinen, suunpielet alaspäin, on niin paha mieli niin paha mieli, itku tulee... toisen ihmisen asioiden takia. Lapset käyttäytyvät näin, ei ole opetettu. Mutta teillä on ikää jo monta vuosikymmentä ja kuitenkin käyttäydytte kuin pahaiset kakarat. En ymmärrä ja halveksin teitä.

Jos Suomi liittyy Natoon, kaksoiskansalaiset eivät halua enää täällä asua. Ja heidän pääjehu varmaan haluaakin omansa kotimaahan. Kyllä heille siellä työtä riittää. Ei mekään haluttaisi asua epäystävälliseksi luokitellussa maassa.

Naapurin pikku-ukko on aika turvonnu nupistaan. Taitaa vodka ja hapankaali maittaa. Se toinen muistuttaa meiän naapurin rakkia, naamalihat roikkuu samalla tavalla. Helvetin tuli jo niiden perseitä polttaa. Kyllä se karma kintereillä jo kiihdyttää. Pahat saa kyllä palkkansa. Korotuksen kera.

Eikö siirretä nyt jo suosiolla rakennuspäätökset ensi vuoteen. Tuttua "mantraa" toistetaan vuodesta vuoteen. Uimahallin sijainti-/rakentamispäätöstä ei saatu aikaiseksi. Asia siirretään parempaa ajankohtaan.

Itä on pahuuden pesä. Kirottu.

Järkevä kirjoitus (J. Kärkkäinen) jos se vaan ymmärretään.

Miten YLE voi jakaa niin väärää tietoa että Kymsoten päivystysjonot johtuvat hoitajien lakosta kun Kymenlaaksossa ei edes vielä lakkoilla. Syyt jonoihin olisi hyvä tutkia ennen kuin hutkitaan.

Venäjän kansa, teidän on nyt saatava aikaan yleislakko tms. Putin vain kokeilee valtaansa eli teitä. Hän ei välitä asemastaan kuka menettää mitä.

Putinin lippulaiva Moskva on nyt torpedoitu. Seuraava kohde pitäisi olla laiton Kertshinsalmen silta Venäjän ja Krimin välillä. Tämä olisi täysin oikeutettua olemassa olostaan taistelevalle Ukrainalle kansanmurhaajaan vastaan.

Venäjän kansalle pitää saada tieto, mitä Putinin johdolla Ukrainassa tapahtuu. Venäjän sotilaat tappavat ja raiskaavat siviilejä. Yli 5 miljoonaa ukrainalaista on jo paennut maasta. Mariupolissa kymmenet tuhannet nääntyvät nälkään kellareissa. Sairaalat, koulut, asuinalueet ovat Venäjän pommitusten kohteena. Venäläisiä sotilaitakin on kuollut jo jopa 19 000.

Kun tämä typerä sota joskus loppuu ja totuus paljastuu, tuleeko uusi kansainvaellus pois Venäjältä. Olisiko aihetta varautua?