Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Vielä ihmettelen, että suurimman käyttäjäjoukon uimahalli puretaan!

Pitäisikö toimia ennen kuin täällä mellakoidaan niin kuin Ruotsissa!? Milloin päättäjät myöntävät että kaikki vaan eivät sopeudu meidän kulttuuriin.

Kuinkahan monta kymmentä vuotta ilmastotoimet ovat ottaneet takapakkia tämän venäläisten järjettömän sodan takia. Eikö vihreitten pitäs nyt vähän sormea heristää.

Miksi ei ne venäjämieliset ukrainassa mene koti Venäjälle. Samoin Suomestakin. Näkemiin.

Toivon ja rukoilen, että Ukraina kestää. Ja taistelee. Kyseessä Eurooppa ja tulevaisuus. Kaikkea apuja sinne ja kaksoiskansalaiset: mitä mieltä ootte? Teiltä myös mielipiteitä. No, kotimaa paras.

Tulepa Mervi Takala katsomaan minkälaisia potilaita vuodeosastoilla on. Ei ole inhimillistä kotiuttaa ja kuormittaa päivystystä, kun potilas tulee illalla päivystykseen takaisin.

Siellä se Venäjä nyt "vapauttaa" veljeskansaa Ukrainassa. Pommittaa kaupungit tuusan nuuskaksi, tappaa ihmiset, poltetun maan taktiikka. Vapauttaa ihmiset elämästään, nähtävästi. Jäljelle jää pelkkä betonimurska ja ruumiita.

Eikö KS:n luettavuus pitänyt parantua? Nyt teksti entistä pienempää ja himmeämpää, vaikealukuista.

Putin käyttää ydinasesotaa pelotteena ja tuhoaa Ukrainan lännen silmien alla, mikähän maa on seuraava? Kauanko länsi miettii?

Olin saanut tilattua lääkäriajan Marjoniemestä, olin siellä hyvissä ajoin. Lääkäriä ei kuulu, eikä näy! Oli poissa, eikä ollut ilm. mitään!

Vielä ihmettelen, että suurimman käyttäjäjoukon uimahalli puretaan! Rakennetaanko täällä todella niin huonosti, kun talot "tulevat tiensä päähän". Eikö vanhaa tule korjata ja kunnostaa? Kallista ja tosi tyhmää. Suuri virhe tämä kuntaliitos!

Hienoja nämä uudet valvontasysteemit, tallentavat kuvan lisäksi myös kaikenlaista ääntä.

Kun vertaillaan hoitajien palkkoja Suomessa ja muualla, onko huomioitu ansaittavat vuosilomapäivät? Kunnallisella puolella parhaimmillaan 38 pv vuodessa ja lomapäiviä kuluu vain 5/vko. Kyllä sekin pitäisi palkaksi laskea.

No jopas lehden, KS, uudistuksessa laitettiin asiat tärkeysjärjestykseen. Kas kun ei Napakoita peräti etusivulle.

Kiitos, nyt löytää Päivän Sanan heti, uudesta lehdestä! Kun se on takasivulla. Minulle se on tärkein asia koko lehdessä. Ihan A ja O. Aurinkoista kevättä kaikille!

MS

Kyllä taas ihmetyttää pientä kulkijaa. Kouvolassa vanhus odottaa palvelupaikkaa 83 vrk. Haminassa pääsee välittömästi! Mistä tämä johtuu, samassa sotessa, veneessä ollaan? Kuka täällä oikein jarruttelee?

Kouvolan Sanomien "uudistus" täydellinen floppi. Tasapaksua harmaata koko lehti. Kai se sitten sopii imagoon.

Niiranen näyttönsä antanut, ei jatkoon. Antakaa uudelle organisaatiolle edes mahdollisuus!