Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Onko ihan pakko lukea kännykkää pyöräillessä?

Oikeesti nyt Kymsote! Vielä jatkatte maskipakkoa vaikka THL ja HUS ei käyttöä enää edellytä. Ihan järkkyä hätävarjelua. Koululaisilta nyt ainakin maskit pois. Horjutatte kansan uskoa teihin.

Portugaliin, Pakistaniin saakka lähdetään paitaa teettämään. Eikö kotomainen varma tehdaslaatu muka kelpaa? Disaininkin olisi voinut samantein jättää etelän porukalle. Täydellinen kotimaisuus edellä.

Pelottaa, terveyskeskukset, sairaalat, palvelutalot vähenemässä, hoitajat lakossa. Missä meitä vanhuksia tulevaisuudessa hoidetaan. Kouvola ja Kymsote herätkää nyt asukkaiden hätähuutoon!

Hoitajat eivät ole edes yliopistokoulutettuja, miksi pitäisi saada lääkärin palkkaa? Koppavaa kohtelua terveyskeskuksissa, ollaan ylimielisiä, kyykytetään asiakkaita. Joutavatkin irtisanoutua, sen jälkeen työnantaja voi valita ketä työllistää. Ihme juttu, että halutaan väkisin olla töissä alalla, jossa on paha olla ja levitetään sitä pahaa oloa eteenpäin!

Kouvolan Sanomien uudistus meni pieleen. Miksi korjata ehjää. Luettavuus huononi monelta osin, väriä tekstin alla on huono idea ja tv-ohjelmasivu huononi todella paljon ym.

TILAAJA 70-LUVULTA ASTI, EI EHKÄ ENÄÄ

Uimahalli säilytettävä Kuusaalla. Eniten kävijöitä ja kiitosta saanut. Viereen rakennetaan suuri koulu ja päiväkoti. Uimahallia voisi tässäkin suhteessa hyödyntää.

A.I

Lehti uudistui, muka paremmaksi. Katin kontit! Teksti ohutta hentoa ränttiä ja yleisilme sekava. Ei jatkoon!

Paperiversion lukija

Arvoisat hoitajat, mikäli irtisanoudutte, oletteko tutkailleet avoimia työpaikkoja? Myyjä, supermyyjä, huippumyyjä, heille hommia. Olisiko teistä noihin hommiin? Raakaa työtä, inhimillisyys kaukana ja tulospalkkaus.

Aki Linden (sd.); kokoomuksen paras ministeri.

Tässä kriittisessä tilanteessa Kouvola helpottaisi paikallista tilannetta sopimalla Kymsoten kanssa. Kouvola maksaa osuutensa hoitajien palkkojen harmonisoinnista aiheutuvaan lisälaskuun, ja Kymsote peruu Mäkikylän palvelukeskuksen lakkautuspäätöksen. Näin helpotetaan paikallista vanhusten tilannetta/hoitajien pysymistä Kymsoten palkkalistoilla, vaikka valtakunnallisesta palkkasopimuksesta ei saataisi täysiä pyydettyjä korotuksia!

Totta on se, ainakin Raamatussa lukee, että kun naiset menivät kertomaan Jeesuksen ylösnousemuksesta, kukaan ei uskonut, ennen kuin miehet menivät se kertomaan.

Kyllä olisi upea voitto Kymsotelle jos Annikki Niiranen tulisi valituksi Kymenlaakson hyvinvointialuejohtajan virkaan. Näin Kymsoteen voitaisiin löytää osaava ja pätevä johtaja.

Onko ihan pakko lukea kännykkää pyöräillessä? Kalevankadulla tuli kaksi kundia vastaan vierekkäin ajaen ja kännykkää tuijottaen. Piti väistää nurmikolle, ettei tullut törmäystä.

Pyöräilevä täti

Putin tulee jäämään historiaan maansa tuhoajana. "Ken miekkaan tarttuu, miekkaan hukkuu."

Kymsoten johto ei kuuntele eikä reagoi Poksin vastuulääkäreiden tilanteeseen. Potilaiden hoitoyöstä selvitään nippa nappa. Se ei ole lähelläkään hyvää hoitotyötä vaan selviytymistä. Kymsoten A. Niiranen on hakenut hyvinvointialueen johtajan virkaa ja hänethän valitaan... Valitettavasti tämä ei ole mikään hyvinvointialue, jonka Kymsote on perustanut, vaan pahoinvointialue, jonka johdossa Niiranen voi jatkaa aloittamallaan tiellä!

Sallitko sijaintitiedon käytön?

Mediatalo Keskisuomalainen voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.