Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Napakat | Eikö Käsityöläiskatu 11:n seinässä olevaa hakaristiä saisi jo putsattua tai maalattua vaikka kukkasta päälle?

Uimahallista voisi Kouvola ottaa mallia Kuopioon valmistuneesta monitoimihallista. Siellä löytyy 10 kpl 50 m altaita ja muutenkin on kaikki "reilassa". Kustannusarvio oli 46 milj. euroa. Jos tuota Urheilupuiston hallia peruskorjataan, sieltä saattaa tulla yllättäviä rahareikiä. Joten päättäjät voivat ottaa mallia savolaisista ja uusi halli kehiin.

Gynther Voikkaalta

Hoitajat valittavat, että heitä ei arvosteta. Johtuuko se työnantajasta, työskentelytavasta, ihmisen, sairaan, vanhuksen kohtelusta... Palveluammatti.

"Arvostus on ansaittava"

Mikäs on nyt Venäjällä juhliessa? Massamurhattu, kaverit ammuttu kellareihin, naiset raiskattu, varmaan lapsiakin, krematorioissa aseveljet poltettu, kaikki mikä irti lähtenyt on varastettu ym. Kuka juhlii mitäkin. Hullua porukkaa.

Koululaiset toivottavasti keräävät heittelemänsä maskit koulujen ympäristöstä mitkä lumien alta paljastuu.

Kouvolassa on lukuisia kotiseutuhistoriasta kiinnostuneita, toinen toistaan viekkaampia sanan selittäjä. Kouvola-talon puistossa, kävelytien vieressä on kuitenkin jonkun merkkitalon kivijalasta jätetty osa jäljelle, ikään kuin muistoksi, kun varsinainen talo on purettu. Ikävä kyllä lukuisista kyselyistä, toiveista ja ehdotuksista huolimatta tuolle kivijalkajäänteelle ei ole saatu opastetta (esim. pieni kyltti). Lienee kuitenkin niin pieni asia ettei sillä saa sulkaa hattuun.

MJ

HS 14.4. "Espoon Tapiolan uimahallin kunnostus maksaisi 42–46 MEUR. Uusi halli Matinkylään maksoi 33 MEUR." Mietityttää Urkkipuiston uimahallin korjauksen lopullinen hinta ja korjauksen onnistuminen.

MEK

Miksi samalla viikolla Posti jakaa samat postinen-mainokset kahteen kertaan Palomäenkadulla. Katsoisi tarkemmin osoitteet, mihin on jo jaettu. Sama toistuu viikosta viikkoon. Turhaa työtä. Suoraan paperinkeräykseen.

Onko Kaiku-hoitajille annettu ohjeeksi, että pitää mahdollisimman paljon estää potilaiden pääsyä lääkäriin? Siltä tuntui, kun yritin päästä vastaanotolle. Soittoajan sain melkoisen väännön jälkeen, vast. otolle en. Ajetaanko meitä eläkeläisiä kalliisiin yksityislääkäreihin? Siihen meillä kaikilla ole varaa. Siis kuollaan pois.

Eiköhän Käsityöläiskatu 11 seinässä olevaa hakaristiä saisi jo putsattua tai maalattua vaikka kukkasta päälle? Itsekö asialle?

Sumulaakson antifasisti

Ei missään nimessä Natoon. Onneksi vielä tilastollisestikin lähes joka toinen presidenttiä myöten on sitä vastaan, ja se on paljon.

Onpa jalomielinen Suomen lainsäädäntö ulkomaisia kiinteistöjen ostajia kohtaan. Esim. "ostaja, kaksoiskansalainen, voi käyttää sitä kansalaisuutta, joka on ns. helpompi vaihtoehto". KS 22.4. Kansalaisten ei tarvitse olla huolissaan. Ei, vai kuitenkin.

Paksunahkaisuutta riittää. Ei välitetä ohjeista ja säännöistä. 1 kilometrin nopeuden ylitys saa punaisen kiukkunaaman. Vihreä hymy ja punainen numero riittäisi.

Tienkäyttäjä

Loistava idea peruskorjata vanha, kaunis uimahalli ja rakentaa viereen uusi, ajanmukainen halli. Koulutkin on lähistöllä.

Yli 4000 € eläkettä saa Suomessa 102 500 ihmistä. Näistä suurin osa saa alle 5000 €. Nyt heitä verotetaan 33,5% tai enemmän. Jos yli 4000 € menevän eläkkeen vero olisi 100%, saataisiin 140 000 hoitajalle melkein heidän vaatimansa palkankorotus ja eläkeläisetkin pääsisivät hoitoon.

Järkyttävää politikointia väittää Palomäen liikenne- ja pysäköintisumppua saavutettavuudeltaan parhaaksi uimahallin paikaksi. Mikään yritys ei keskittäisi sinne koko kaupunkia kattavia palvelujaan lakkautettuaan lähipalvelunsa muualta. Uimahallia sinne ajetaan täysin eri perustein kuin kaikkia asukkaita varten!